ANP: Incep concursurile din sursa externa

ANP: Incep concursurile din sursa externa

Conducerea Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP) anunta ca, imediat ce vor avea o lista completa a posturilor vacante si vor fi finalizate calculele cu bugetele pentru aceste functii, vor incepe concursurile.

Avem o ordonanta de urgenta care ne permite sa facem angajari in sistemul penitenciar, atata timp cat avem buget pentru posturile pe care ANP le scoate la procedura de ocupare prin concurs din susrsa externa.

Cu putina rabdare le facem si pe acestea, daca, intre timp, Curtea Constitutionala a Romaniei (CCR) nu declara neconstitutional si OMJ-ul nostru privind concursurile. Macar sa apucam sa ocupam posturile in unitatile unde deficitul de personal a atins limita critica.

Pe surse, aflam ca ANP ar scoate intr-o prima etapa la procedura de ocupare prin concurs din sursa externa: 80 de posturi in sectorul economico-administrativ, 15 posturi in sectorul medical si 15 posturi in sectorul operativ.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

7 gânduri despre „ANP: Incep concursurile din sursa externa

  1. 80 posturi in administrativ???????? Dar cei care sunt detasati acum din operativ in administrativ dupa ocuparea acestor posturi vor reveni inapoi sau………!!!!!!!!!!!!

    Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: