Ministrul Tudorel Toader minte patologic

Ministul Tudorel Toader minte patologic

Minciuna a devenit pentru Tudorel Toader un sindrom de sine statator. Reactiv la comunicatul de presa al Federatiei Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP), Tudorel Toader, in incercarea de a-si ascunde tulburarea de personalitate de pe facebook , din a doua zi de Paste, a dispus ANP-ului sa faca publice documentele care-i pot face veridice postarile de pe pagina proprie de Facebook.

Dezamagirea i-a fost foarte mare cand a constatat ca afirmatiile scrise cu patos, din ziua de 09 Aprilie 2018, pe Facebook nu erau in concordanta cu realitatea, ci doar simple fantasmagorii greu de crezut, amestecate cu situatii care nici macar tangential nu semanau cu cele prezentate de ministru pe reteaua de socializare.

Ministul Tudorel Toader minte patologic

La penitenciarul Iasi se are in vederea construirea unui nou spatiu de detinere, in niciun caz modernizarea Pavilionului A. Documentele postate il contrazic pe domnul ministru.

FSANP a demonstrat inca o data, atat lui Tudorel Toader, cat si opiniei publice ca intregul continut al comunicatelor de presa este in concordanta cu realitatea din sistemul penitenciar si ca ministrul justitiei sufera de o mitomanie frecventa.

Oare, ministrul justitiei, Tudorel Toader, se simte vinovat pentru minciunile sale?

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: