Ora de umor: Lacrimi la Puerta Blanca. Cuplul Băte si Manuță divorteaza

Ora de umor: Lacrimi la Puerta Blanca. Cuplul Băte si Manuță divorteaza

A fost odata ca niciodata, ca daca n-ar fi nu s-ar povesti. Intre Dunare si Marea Neagra, pe meleagurile despotului Dobrotici, intemeietorul Dobrogei, s-a nascut o idila institutionala intre doi conducatori tot de origine despotica: Băte si Manuță. Cuplul institutional ar fi acuzat de favorizarea infractorului, abuzuri repetate impotriva angajatilor din Penitenciarul Poarta Alba, transformand penitenciarul intr-un lagar de exterminare, dar nu pentru detinuti, ci pentru angajati, sub numele de Puerta BlancaCa orice poveste romaneasca, si in mica naratiune de la Puerta Blanca unul a tradat. Cine credeti? Băte. Tragedie de proportii epopeice, de plang cu lacrimi de crocodili si cucii din sepcile agentilor si ofiterilor din Penitenciarul Puerta Blanca.  Tradat, Manuță a ramas cu buza umflata, de i se innoada lacrimle-n barba, in timp ce Bătecel banuit de inima neagra s-a pensionat clasat apt limitat.

Clasarea lui Băte, e posibil sa vina ca urmare a valurilor create in spatiul public sau omul este de-adevaratele LIMITAT? Nu de putine ori l-am acuzat noi c-ar fi limitat, dar nu ne-a crezut nimeni. Uite ca o comisie formata din specialisti au confirmat ca omul e apt, dar limitat. Bun de pensie langa nean-sau Bejan si nean-sau Dinca.

Gurile rele spun ca Manuță ar boci intr-una de cand a auzit ca-i pleaca consortul. Nicio problema! Ca orice papusa, Manuță isi va gasi alt papusar.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Un gând despre „Ora de umor: Lacrimi la Puerta Blanca. Cuplul Băte si Manuță divorteaza

  1. Din 12.09.2017 acest jeg nu va mai avea ocazia sa faca rau angajatilor de la Poarta Alba.
    De fapt niciodata nu a fost decat limitat in gandire si in bun simt.

    Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: