Trecerea agentilor in corpul ofiterilor

Doua vorbe despre Statutul politistului de penitenciare

Prevederile art. 29, alin. 1 din Legea nr. 293/2004 privind Statutul functionarilor publici din Administratia Nationala a Penitenciarelor, republicata 2009 Trecerea agentilor in corpul ofiterilor din sistemul administratiei penitenciare se realizeaza prin concurs, in limita posturilor prevazute in statele de organizare ale unitatilor de penitenciare, daca sunt indeplinite conditiile prevazute in prezenta lege.” nu se aplica, desi ar fi o oportunitate de avansare in cariera a functionarilor publici cu statut special din sistemul administratiei penitenciare.

Administratia Nationala a Penitenciarelor (ANP), ar trebui sa ia in calcul, inainte de a scoate la concurs din sursa externa posturile de ofiteri de executie, etapa trecerii agentilor in corpul ofiterilor. In acest fel, daca s-ar organiza anual concursuri de trecere a agentilor in corpul ofiterilor, ar avea de castigat, atat sistemul penitenciar, cat si angajatul. Sistemul penitenciar ar avea mereu angajati pregatiti, motivati, iar angajatulului i-ar da ocazia de a avansa anual in cariera profesionala.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

2 gânduri despre „Trecerea agentilor in corpul ofiterilor

  1. Scrieti prostii!Ofiteri din agenti…….o prostie imensa. ….la Academii cu ei. …terminati cu ineptiile astea !Din cocos nu faci gaina. …nici din micimani ofiteri. …vise pentru sindicalisti si agentii lor….poate se va gasi cineva cu cap sa va dea peste mana!

    Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: