Unde erau unii lideri de sindicat, cand elevii de la SNPAP Tg. Ocna aveau nevoie de ei?

Unde erau unii lideri de sindicat cand elevii de la SNPAP Tg. Ocna aveau nevoie de ei?

Se zvoneste ca in zilele acestea se perinda pe la Scoala Nationala de Pregatire a Agentilor de Penitenciare de la Targu Ocna (SNPAP Tg. Ocna) tot felul de lideri de sindicat lipsiti de fair-play, care-si fac reclama, mintind si dezinformand elevii de la SNPAP Tg. Ocna cu informatii false despre anumiti lideri din FSANP, pentru a se pune pe ei insisi intr-o lumina favorabila de „lidero maximo”.

Unde erau acei lideri de sindicat, care acum bat cararile din fata Scolii Nationale de Pregatire a Agentilor de Penitenciare de la Targu Ocna (SNPAP Tg. Ocna), cand elevii:

 • erau obligati sa stea in frig in pavilioane si in sali de curs,
 • erau obligati sa plateasca xeroxarea cursurilor din banii proprii,
 • erau umiliti de propriii instructori,
 • erau serviti in vesela precara, cu mancare mult mai proasta decat este servita detinutilor in penitenciare,
 • plateau bani din propriul buzunar pentru materiale de igiena,
 • efectuau sectoarele in locul detinutilor de la SNPAP Tg. Ocna,
 • nu aveau uniforma corespunzatoare,
 • erau umuliti de profesori lipsiti de un minim profesionalism,
 • dormeau in camere cu igrasie?

De ce acei lideri au tacut timp de un an de zile (perioada de scolarizare), iar acum au descoperit ca exista elevi la SNPAP Tg. Ocna?

Elevii de la SNPAP Tg. Ocna nu sunt usor de manipulat. Sunt viitorii nostri colegi care au invatat sa dobandesca distinsa calitate de functionari publici cu statut special.

Se pot lasa ei manipulati de lideri falsi? Nu!

Unde erau acei lideri de sindicat, care acum bat strazile din fata SNPAP Tg. Ocna, cand liderii FSANP, prin vocea http://www.penitenciare.info si prin numeroasele reclamatii inaintate Admnistratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP) au luptat pentru ca ELEVII de la SNPAP Tg. Ocna sa fie tratati cu respect, demnitate, apreciati la adevarata lor valoare si sa le fie respectate drepturile?

Acei lideri au tacut, noi am fost alaturi de elevi.

 

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Un gând despre „Unde erau unii lideri de sindicat, cand elevii de la SNPAP Tg. Ocna aveau nevoie de ei?

 1. Din  intalnirea ministrului justitiei cu reprezentanti ai sindicatelor s-a vazut  ca fsanp ul a cerut organizarea unor cursuri de management pentru directorii de penitenciare. E bun , e rau, nu stim, vom vedea…
  Deocamdata s-a inceput cum era de asteptat cu STANGUL…
      Pe acelasi principii, ale comunicarii si ale unor nevoi imediate si urgente, la urmatoarea intalnire cu ministrul justitiei ,  snlp- ul ar putea  sa solicite pentru elevii scolii nationale ,  un curs de studiu aprofundat de limbi straine vibrante latino-americane .

  De ce limbile si cultura latino -americane? Pentru ca in secolul 21, cunoasterea acestora a devenit vitala si acestea au un mare impact in societatea romaneasca si sunt foarte utile mai ales in afaceri profesionale sau ma rog care tin de profesie.Sa nu uitam de cei peste 450 de milioane de oameni vorbitori de limba spaniola , din lume..

  Predarea este ca si asigurata, fara probleme , de o echipa de academicieni vorbitori de limbi straine sud americane cu o gama larga de interese. Interconectarea foarte puternică între interesele academicienilor  și diversitatea rezultată de disciplina in sine precum sinterdependențele culturale fac studiile o experiență unică, care se pot combina perfect si in filme , teatru ieftin si cinematografia din viata zilnica penitenciara . De asemenea o gama larga de metode de predare cum ar fi:  prelegeri kilometrice , tutoriale lingvistice de minim 24 de ore, sesiuni orale cu vorbitori nativi cu program  zi si noapte precum si evaluari formale si eseuri  pe teme prestabilite, din cele mai simple, ca de exemplu: cum sa renunti la convingeri rreactionare, cum sa devii un mort viu sau cum sa-ti ucizi cu entuziasm personalitatea ,ar reprezenta un eficient sistem de  avansare directa a unui cursant in structurile lingvistice sud americane locale subrezite si in cautare disperata de absolvenți…

  Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: