Unitara revine | Dragnea anunta salarii de mii de euro si dorinta de a o aproba in viteza

Unitara revine | Dragnea anunta salarii de mii de euro si dorinta de a o aproba in viteza

Pesedeii incep sa anunte salarii de mii de euro pe la televizor. Dragnea ne si deseneaza pe la televizor si la dansul pe Facebook ce si cum se va intampla. e totusi un amanunt care ne cam strica linistea: ar vrea pesedeii ca totul sa se intample in viteza si fara ca fiecare sector sa-si negocieze partea din legea unitara, pe motiv ca au avut initiatorii grija de tor. Ori, asta istoric stim ca e o problema pentru ca initiatorii fac ce pot si nu le iese.

Nu mai discutam ca totul se intampla intr-un context in care bugetul sta prost la incasari si ca, exista riscul, ca ce pune Dragnea pe hartie acum sa fie la fel de aplicabil pe cat au fost celelalte legi privind salarizarea unitare. Va amintiti. Le tot facem si nu le putem aplica pentru, dupa aprobare, ne dam seama ca e imposibil. Diferenta e ca esedeii s-au gandit s-o treaca repede si sa nu se mai chinuie cu dezbateri.

Anunțuri

5 comentarii

 1. Dorinta lui Dragnea de a aproba legea asta cu salarii de mii si mii de euro, i se trage de la viteza cu care minte….

 2. Domnule Dumitrascu, nu vreau sa parem penibili si sa ne prefacem ca nu stim ce se pune la cale.Mai citim si noi presa si vedem reactiile oficialilor.Stim exact cum stau lucrurile!Nu mai e mult si va aparea legea in toata splendoarea ei si vom vedea cu totii ca lucrurile stau asa cum v-a fost sesizat de catre colegi.Nu mai vrem sa fim dusi cu zaharelul ca agentii sau subofiterii vor avea salarii prin nivelarea acestora pana in 2022, ca ele sa fie cat de cat rezonabile in comparatie cu cele ale ofiterilor in apropierea varstei de pensionare.
  Diferentele de salarizare sunt enorme,duble aproape intre agenti,subofiteri si ofiteri, din ce s-a publicat in presa ex. date de Dragnea,Olguta Vasilescu si cred ca sunt destul de oficiale informatiile.Au mare dreptate cei care va sesizeaza nedreptatea ce se pune la cale. Speram ca dupa ce veti primii oficial legea unitara de salarizare, impreuna cu ceilalti lideri, sa luati atitudine vizavi de problemele sesizate de catre noi.Oricum din cate se pare, suntem cu mult mai prost incadrati in noua lege politia,armata decat cei din invatamant si sanatate.Oare ce ne propun ei este conform cu realitatea,riscurile si dificultatea muncii prestate de noi ? Suntem corect incadrati ca nivel de renumeratie, vizavi de celelalte categorii socioprofesionale pe care le respectam de altfel ?Cred ca link-urile urmatoare sunt destul de relevante:

  https://www.agerpres.ro/politica/2017/04/05/proiectul-legii-salarizarii-unitare-va-fi-prezentat-joi-in-comitetul-executiv-al-psd-de-catre-liviu-dragnea-00-04-14

  http://www.economica.net/dragnea-legea-salarizarii-unitare-e-gata-iata-salariile-cu-care-vor-fi-platiti-bugetarii_135819.html

  http://www.mediafax.ro/politic/ce-salarii-vor-avea-un-invatator-un-medic-sau-un-soldat-afla-care-este-proiectul-de-lege-privind-salarizarea-unitara-care-intra-joi-in-dezbaterea-cexn-al-psd-16220049

  http://stirileprotv.ro/stiri/financiar/exclusiv-cum-arata-grila-salariilor-in-romania-pentru-urmatorii-5-ani.html

 3. Domnilor lideri de sindicat e tare de tot legea unitara de salarizare pentru subofiteri si agenti in comparatie cu ofiterii.Un plutonier de politie in 2020 va avea un salariu de 2902 iar un comisar sef 6400.E beton stimati colegi,asta da dreptate.Ne meritam soarta! Ce au cerut politistii in strada si ce a iesit!O bataie de joc pentru toti cei care trag ca fraierii si accepta o multitudine de atributii suplimentare,expunere la risc,etc.Sa nu ne mai miram ca nu mai vrea nimeni sa vina sa se angajeze in sistemul asta ,ba mai mult si cei care au ceva vechime incep sa rupa randurile,plecand nu la pensie ci in strainatate sau in privat.

 4. Si in cazul unui subinspector acel 3200 si ceva din 2017 ce reprezinta ? Salariu functiei ?

Comentariile sunt închise.