Gaina care a nascut un pui vii s-a sinucis in puscarie

Gaina care a nascut pui vii s-a sinucis in puscarie

De cele mai multe ori informatia oficiala inlatura fanteziile nascute prin presa de te miri cine. Uneori insa mass-media asta platita de puscariasi nu lasa adevarul sa strice o stire buna si o tine langa, asa cum face in cazul lui Bujor detinutul care s-a sinucis. Ce mai conteaza ca e vina lui ca e in puscarie cand se intampla evenimente in familie. Ce mai conteaza ca pentru efect ‘jurnalistul’ altereaza firul evenimnetelor si ca foloseste titluri incredibil de idioate.

In speta detinutului Bujor i-au decedat ceva rude in perioada in care se afla in puscarie. Acum 3 ani, n-a cerut si nici n-a primit invoire. Acum cateva zile a cerut dar n-a dovedit ca are un deces in familie, drept urmare n-a primit. Ei bine cei 3 ani diferenta devin in presa asta jegoasa 3 sdaptamani, iar un refuz justificat un fel de incredibil abuz prezentat intr-o forma lacrimogena.

Se intampla in ziarul care a inventat prin anii 1990 gaina care a nascut pui vii. Nu mira deci.

One thought on “Gaina care a nascut pui vii s-a sinucis in puscarie”

  1. Vă interesază ce face Becali ?! Rezolvați problemele noastre a salariatilor nu cele in care nu suntem vizati. Managerii au cochetat cu infractorii au avut intâlniri neortodoxe cu aceștia pt. care acum sunt acuzați.

    Like

Comments are closed.