Raluca Pruna, mesaj de adio

Raluca Pruna, mesaj de adio

Raluca Pruna ministrul justitiei isi ia adio de la suporteri. Optimism inlacrimat, incurajari miloase si promisiunea unui bilant la final de mandat. Il asteptam.

penitenciare-info_468x60

M-am intors in Romania cu multa dragoste pentru tara in care am familie, prieteni, morminte, amintiri, in care am facut scoala si in care am devenit ceea sunt azi. M-am intors sa dau ceva inapoi tarii mele.

Am primit enorm in acest an: mi-am reintalnit profesorii din facultate, am cunoscut scriitori, creatori care au contribuit la formarea mea, profesionisti din multe domenii care fac ca tara noastra sa mearga mai departe. Am cunoscut oameni care m-au ajutat enorm sa duc acest mandat. Pentru toti acestia am incercat sa dau – in timp scurt, in conditii politice destul de vitrege, tot ce am putut mai bine. Onest si neprefacut. Am si dezamagit uneori, fara indoiala, dar nu cu buna stiinta.

Am avut dezamagiri la fel de mari in acest mandat. Cea mai mare, cu ocazia primei mele motiuni, din partea unei senatoare. De la tribuna Parlamentului, m-a intrebat retoric de ce am venit in Romania si mi-a cerut sa nu spun ‘din patriotism’, pentru ca nu crede asta. Nu am raspuns atunci. A ajuns demagogic sa spui ca esti patriot. Va spun acum ca exact de asta am venit. Si exact din acelasi motiv nu voi tacea dupa ce imi termin mandatul. Cred ca Romania, asa cum o cunosc eu, poate si merita mult mai mult.

Sursa: Facebook

Publicat de Sorin Dumitrascu

Despre penitenciare si justitie

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat asta: