Feodorov, directorul de la Penitenciarul Tulcea, in colimatorul sindicatelor

Feodorov, directorul de la Penitenciarul Tulcea, in colimatorul sindicatelor

Ion Feodorov, directorul de la Penitenciarul Tulcea, reuseste sa calce in toate strachinile posibile. Motiv pentru care conflictul cu sindicatele se acutizeaza. O poveste despre abuzuri si ilegalitati. ANP constata. Masuri ioc.

penitenciare-info_468x60
Potrivit fsanp.ro politica de resurse umane a Penitenciarului Tulcea este la fel de eficace precum este managementul penalului inchipuit Mare Director, Feo.

Oricat de mult s-ar stradui unii angajati sa promoveze valori precum integritatea, corectitudinea, transparenta, obiectivitatea, vine un filfizon din asta cu aere de bufon emancipat pe traseul profesional si arunca cu laturi in imaginea sistemului penitenciar. Prietenii ii zic Feo, noi ii zicem Penalul pentru ca avem motivele noastre pe care le cunoaste si ANP, care asteapta sa ploua cu broscute vii ca-n urgiile biblice. Din batrani se spune ca o molima urmeaza altei molime, prin urmare este cazul sa scapam de molima Feo – plaga sistemului penitenciar.

Disciplina de stat a Penitenciarului Tulcea nu este deloc respectata de Feo. In ciuda acestui fapt Sindicatul Delta Tulcea a solicitat ca toti angajatii care s-au inscris la procedura de schimbare din functie si au fost admisi, sa ocupe efectiv acele posturi. Minunea n-a durat mai mult de cateva zile.

Feo PENALti, zis “Bufonul” pe la colturile gardurilor, si-a mutat “pilele” pe alte posturi doar pentru a putea acestea sa beneficieze de sporul de studii superioare, dupa care le-a pus inapoi prin decizie zilnica pe unitate (DZU) in locurile caldute pe care le ocupasera inaintea schimbarii din functie.

Un caz recent este cel al unui supraveghetor (M.C.), folosit ca sef de schimb, mutat pe functia de sef punct de lucru si adus inapoi prin decizie zilnica pe unitate (DZU) emisa azi,12.12.2016, pe aceeasi functie de sef de schimb. SCOPUL? PENTRU A PUTEA BENEFICIA DE SPORUL DE STUDII SUPERIOARE. Asa se fura statul de catre Feo PENALti zis “Bufonul” si camarila lui de aserviti: prin tertipuri ingineresti. Cat de oportuna era schimbarea din functie a lui M.C.? Un neavenit mi-ar raspunde: “DIN NECESITATI OPERATIVE.”

Cu o lipsa totala de inteligenta (pentru ca pe Feo il poti acuza de orice pe lumea asta, mai putin de faptul ca e inteligent), managerasul de carton a pus consilierul juridic sa emita decizie zilnica pe unitate (DZU), prin care M.C. (nu detinutul M.C. cu care Feo PENALti zis “Bufonul” are combinatii) sa fie trecut pe postul de sef de schimb. Ce legatura are consilierul juridic cu sectorul operativ? Cam aceeasi legatura pe care o are coada vacii cu stampila primariei. Cel mai indreptatit sa emita decizie zilnica pe unitate (DZU) in cazul schimbarii lui M.C. pe functia de sef de schimb era DASDRP.

Cert este ca Feo PENALti zis “Bufonul” nu va invata nimic niciodata, indiferent de numarul controalelor ANP care au trecut si vor trece peste Penitenciarul Tulcea. Tindem sa credem ca Feo este de departe repetentul directorilor de penitenciare.

Sursa: fsanp.ro

Publicat de Sorin Dumitrascu

Despre penitenciare si justitie

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

<span>%d</span> blogeri au apreciat: