Penitenciarul Poarta Alba | „Sicriu pe roti” – CT-97-ANP

Penitenciarul Poarta Alba | "Sicriu pe roti" - CT-97-ANP

Masina care transporta angajatii Penitenciarului Poarta Alba la Constanta este denumita „sicriu pe roti”. Angajatii penitenciarului constantean se intreaba cand vor cadea din ea in timpul mersului.

Siguranta pe drumurile publice

„Sicriul pe roti”CT-97-ANP, asa cum o denumesc angajatii penitenciarului, nu indeplineste normele tehnice minime pentru a circula pe drumurile publice. Microbuzul, nu numai ca pune zilnic in pericol viata angajatilor, dar si pe cea a celorlalti participanti la trafic.

Nu se ia nicio masura pe plan local

Conducerea Penitenciarului Poarta Alba cunoaste situatia, insa nu ia nicio masura. Ne vom adresa conducerii Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP), pentru a remedia situatia. Angajatii reclama ca este degradant si umilitor modul in care sunt transportati la si de la locul de munca.

Conditii inumane de munca

In timp ce atentia Ministrului Justitiei, Tudorel Toader, este intru bunastarea detinutilor din peniteciare, conditiile de munca ale angajatilor sunt din ce in ce mai proaste. In loc sa se ocupe de investitii in penitenciare, Tudorel Toader incearca sa minta opinia publica, pentru a-si justifica greseala de a elibera mii de criminali, talhari si violatori.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

4 gânduri despre „Penitenciarul Poarta Alba | „Sicriu pe roti” – CT-97-ANP

 1. Să facem un top al celor mai cinstiți „carali” de la poarta albă nu neapărat în ordinea numerelor de pe tricou, si avem asaa printre alții uzun alexoia pletea si dorim să știm dacă ce primesc șefii avatar tamango) lor de la ei ajumge si la banuta si daca pletea mai vinde marfa lui tani fidis si daca vreti o dam pe bune unde trebuie.

  Apreciază

 2. Au masina noua in parc, o tin de 1 luna fara sa fie in stare sa ii puna anvelope de iarna si sa ii dea drumu’ pe traseu. Sefii de la sectorul auto par ca sunt depasiti de situatie, ori nu vor sa isi dea interesul. Nici celelalte masini nu sunt prea ok.

  Apreciază

 3. „Obiectul contractului îI reprezintă serviciile de întreținere, revizie și reparații curente pentru autovehiculele aflate în parcul auto al Penitenciarului Constanța Poarta Albă. Gama de servicii operațiuni de diagnoză/constatare, revizii, întreținere și reparații privind partea mecanică, electrică, include tinichigerie, vopsitorie, tractări auto cu asigurarea pieselor, subansamblelor și materialelor necesare pentru repunerea în funcțiune a autovehiculelor respective” – asta era menționat în caietul de sarcini de … acum un an.

  Printre altele, CT-97-ANP urma să beneficieze de aceste servicii, dar se vede că nu a mai văzut vopsea (cel puțin din poze se vede) din 2008, anul de fabricație.

  Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: