Cifra zilei: Mai sunt inca 375 985 de ore suplimentare de recuperat

Cifra zilei: Mai sunt inca 375 985 de ore suplimentare de recuperat

Incompetentul ilegal de la Administratia Natioala a Penitenciarelor (ANP), Marian Dobrica, a afirmat in cadrul Comisiei mixte de dialog social dintre MJ-ANP-Sindicate, din data de 18 septembrie 2018, ca mai sunt de recuperat inca 375 985 de ore suplimentare din perioada 2016 – 1 aprilie 2018.

Ciulinul de Baragan (mascariciul care ocupa ilegal scaunul de director general al ANP), a afirmat ca unitatile penitenciare au primit instructiuni ca, in principal, sa se acorde timp liber pentru orele suplimentare acumulate pana la data de 1 aprilie 2018, iar cele inregistrate dupa 1 aprilie 2018 sa fie platite, fara sa stie ca sunt unitati penitenciare care au atins in aceasta luna plafonul de 180 de ore suplimentare.

In aceste conditii, cum crede mascariciul asta incompetent ca se pot recupera, in conditii normale, orele suplimentare din perioada 2016 – 1 aprilie 2018?

Stiti ce rezolvare a gasit mascariciul?

Rezolvarea se gaseste in numarul angajatilor din sistemul penitenciar care a ajuns la 13.000, in timp ce numarul detinutilor a scazut la 21.000, de la 30.000 anul trecut, fapt ce duce la o diminuare a activitatilor desfasurate sub forma orelor suplimentare.

Va dati seama cat de prost e mascariciul?

El nu isi da seama ca, desi numarul detinutilor a scazut, numarul posturilor de paza este acelasi, numarul sectiilor de detinere este acelasi, numarul curtilor de plimbare este acelasi, activitatile au ramas in mare parte aceleasi. Prin urmare, nu scaderea numarului de detinuti este rezolvarea, ci cresterea numarului de angajati.

Stiti ce e deranjant? Daca mascariciul asta era prost, infatuat si orgolios pe persoana fizica nu era atat de grav, insa Ciulinul de Baragan uzeaza de aceste „calitati” in scaunul de director general al ANP, afectand cei aproximativ 13.000 de angajati si activitatile curente ale sistemului penitenciar.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: