Ultraj la Penitenciarul Iasi. Un judecator scuipat, iar un mascat lovit si muscat

Ultraj la Penitenciarul Iasi. Un judecator scuipat, iar un mascat lovit si muscat.

In data de 10.07.2018, in jurul orei 11:20, la Penitenciarul Iasi, cu ocazia prezentarii la Curtea de Apel Bacau, un detinut a adresat injurii si a scuipat in directia presedintelui completului de judecata, fapt pentru care s-a dispus evacuarea acestuia din sala de judecata.

Detinutul s-a opus evacuarii si a incercat sa il loveasca pe unul dintre membrii Echipei Operative Speciale, pe care ulterior l-a muscat de un deget de la mana dreapta. Pentru imobilizarea acestuia a fost necesara folosirea fortei fizice si conducerea dirijata pana la camera de arest.

La sosirea la unitate detinutul a fost prezentat la cabinetul medical al unitatii, unde s-a constatat ca nu prezenta urme de violenta fizica. Ulterior, in jurul orei 14:30, deoarece a amenintat ca va agresa fizic orice membru al Echipei Operative Speciale, cu aprobarea directorului unitatii a fost introdus la camera de protectie.

De asemenea, membrul Echipei Operative Speciale a fost prezentat la cabinetul medical al unitatii, pentru investigatii medicale de specialitate.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: