In data de 10.07.2018, in jurul orei 11:20, la Penitenciarul Iasi, cu ocazia prezentarii la Curtea de Apel Bacau, un detinut a adresat injurii si a scuipat in directia presedintelui completului de judecata, fapt pentru care s-a dispus evacuarea acestuia din sala de judecata.

Detinutul s-a opus evacuarii si a incercat sa il loveasca pe unul dintre membrii Echipei Operative Speciale, pe care ulterior l-a muscat de un deget de la mana dreapta. Pentru imobilizarea acestuia a fost necesara folosirea fortei fizice si conducerea dirijata pana la camera de arest.

La sosirea la unitate detinutul a fost prezentat la cabinetul medical al unitatii, unde s-a constatat ca nu prezenta urme de violenta fizica. Ulterior, in jurul orei 14:30, deoarece a amenintat ca va agresa fizic orice membru al Echipei Operative Speciale, cu aprobarea directorului unitatii a fost introdus la camera de protectie.

De asemenea, membrul Echipei Operative Speciale a fost prezentat la cabinetul medical al unitatii, pentru investigatii medicale de specialitate.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat asta: