Sponsorizari cu cantec la Penitenciarul Targu Jiu

Directorul Penitenciarului Targu Jiu, urmarit penal pentru fapte de coruptie

Ion Popescu, directorul Penitenciarului Targu Jiu, are o aplecare catre sponsorizari de la detinuti. In 2014, de pilda, a fost anchetat pentru o o serie de misculatii si mantogarii. Credeti ca s-a potolit?

Raspunsul la intrebare cu siguranta ca-l vom afla la un moment dat. Acum e insa de amintit ca Ion Popescu, om de treaba si din care faci ce vrei, daca e sa ne luam dupa cei care-l apara si-l intovarasesc, are asa o calitate deosebite in a convinge detinutii sa sponorizeze. Oficial, doar pentru penitenciar. C-asa se face re-educare, cu sarsanaua si cu  donatii de la rudele detinutului-vip.

Sponsorizari cu cantec la Penitenciarul Targu Jiu
Sponsorizari cu cantec la Penitenciarul Targu Jiu

Evident, noi nu credem c-ar fi dansul in stare de asa ceva, mai ales ca e de ceva timp director si ca la un moment dat o sa-si mai termine si din lucrarile personale pe masura ce se finalizeaza lucrarile puscariei. Ar fi deci explicabil de ce in 2014 a scapat din afacerea aia dubioasa in care detinutul sponsoriza ca sa lucreze unde sponsoriza, si referitor la care nu s-a stabilit cat a fost folos personal.

Sponsorizari cu cantec la Penitenciarul Targu Jiu

Oameni rai si fara suflet vor zice, de buna seama, c-ar putea fi un coruptel domnul Popescu Ion, asa usor de facut din dansul orice cum il caracterizeaza cei care-l cunosc mai intim. Altfel, pare destul de ciudat ca tot primeste la sponsorizari de la detinnutii-vip, daca putem sa-i numim asa pe cei pe care domnia sa se preocupa sa-i reeduce intru binele public si prosperitatea comunitatii. Revenim. Sunt multe de spus.

Publicat de Sorin Dumitrascu

Despre penitenciare si justitie

4 gânduri despre „Sponsorizari cu cantec la Penitenciarul Targu Jiu

  1. Cum domnule, inspectia penitenciara nu a descoperit niciodata ce scrieti dvs ca aveti, i-a hipnotizat Popescu pe toti care au venit in controale?Ar trebui sa sesizati organele judiciare sa verifice daca aveti probe ca e clar undeva e o protectie suspecta. Asa va stabili procurorul cine cu cine e pe feliuta. Zi de zi apare cite o acuzatie din asta despre Popescu, cite vor mai fi? Poate cei de la dip si-au facut treaba si nu au avut succes mai sus…

    Apreciază

  2. Dl Dorobantu astea sint lucrari de exceptie ca din 2015 Popescu Ion nu a mai fost dezlipit de sporuri de 50 la suta. E criteriu de performanta la ANP sa faci e astea? Oricum asta cu Mantog e expirata si nu mai aveti nimic. Urmeaza alt spor de 50 la suta si e bine venit.

    Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: