Ion Popescu, directorul Penitenciarului Targu Jiu, are o aplecare catre sponsorizari de la detinuti. In 2014, de pilda, a fost anchetat pentru o o serie de misculatii si mantogarii. Credeti ca s-a potolit?

Raspunsul la intrebare cu siguranta ca-l vom afla la un moment dat. Acum e insa de amintit ca Ion Popescu, om de treaba si din care faci ce vrei, daca e sa ne luam dupa cei care-l apara si-l intovarasesc, are asa o calitate deosebite in a convinge detinutii sa sponorizeze. Oficial, doar pentru penitenciar. C-asa se face re-educare, cu sarsanaua si cu  donatii de la rudele detinutului-vip.

Sponsorizari cu cantec la Penitenciarul Targu Jiu
Sponsorizari cu cantec la Penitenciarul Targu Jiu

Evident, noi nu credem c-ar fi dansul in stare de asa ceva, mai ales ca e de ceva timp director si ca la un moment dat o sa-si mai termine si din lucrarile personale pe masura ce se finalizeaza lucrarile puscariei. Ar fi deci explicabil de ce in 2014 a scapat din afacerea aia dubioasa in care detinutul sponsoriza ca sa lucreze unde sponsoriza, si referitor la care nu s-a stabilit cat a fost folos personal.

Sponsorizari cu cantec la Penitenciarul Targu Jiu

Oameni rai si fara suflet vor zice, de buna seama, c-ar putea fi un coruptel domnul Popescu Ion, asa usor de facut din dansul orice cum il caracterizeaza cei care-l cunosc mai intim. Altfel, pare destul de ciudat ca tot primeste la sponsorizari de la detinnutii-vip, daca putem sa-i numim asa pe cei pe care domnia sa se preocupa sa-i reeduce intru binele public si prosperitatea comunitatii. Revenim. Sunt multe de spus.