Presarii lui Tudorel se tot chinuie sa-l marketeze pe ocupantul jiltului ministerial. D-aia si vedem conferinte de presa, 13 la numar, cu vizitele la arhive si, mai nou, prezentari de penitenciare.

Tot respectul pentru cei care le fac, si pentru cei a caror munca este reflectata in aceste prezentari, dar batranul parsiv nu face asta ca sa ne promoveze. Singura prioritate pentru Tudorel Toader este propria persoana si, eventual, partidul care-i tot face cadouri sub forma de functii bine platite si pozitionate ca sa-si umfle CV-ul.

Cei interesati, AICI gasiti prezentarea. Poate fi descarcata si accesata. Ceva-mi spune insa ca nu acesta este modul cel mai potrivit de a face o prezentare pentru un Penitenciar, de unde si explicabila lipsa de interes a mass-media cu exceptia evidenta a celor care vor fi abordati direct si care vor primi si o stire despre care sa stie.

Notam ca directorul penitenciarului vorbeste bine si  ar fi putut face si o prezentare cu ceva mai mult impact daca i se solicita. Altfel s-au limitat la o prezentare in PowerPoint care nu stim cat impact va avea. Dar, mai sunt alte cateva zeci de prezentari, probabil ca Tudorel nu le va prinde pe toate in exercitiul functiunii.