Penitenciarul Aiud la prezentare

Penitenciarul Aiud la prezentare

Presarii lui Tudorel se tot chinuie sa-l marketeze pe ocupantul jiltului ministerial. D-aia si vedem conferinte de presa, 13 la numar, cu vizitele la arhive si, mai nou, prezentari de penitenciare.

Tot respectul pentru cei care le fac, si pentru cei a caror munca este reflectata in aceste prezentari, dar batranul parsiv nu face asta ca sa ne promoveze. Singura prioritate pentru Tudorel Toader este propria persoana si, eventual, partidul care-i tot face cadouri sub forma de functii bine platite si pozitionate ca sa-si umfle CV-ul.

Cei interesati, AICI gasiti prezentarea. Poate fi descarcata si accesata. Ceva-mi spune insa ca nu acesta este modul cel mai potrivit de a face o prezentare pentru un Penitenciar, de unde si explicabila lipsa de interes a mass-media cu exceptia evidenta a celor care vor fi abordati direct si care vor primi si o stire despre care sa stie.

Notam ca directorul penitenciarului vorbeste bine si  ar fi putut face si o prezentare cu ceva mai mult impact daca i se solicita. Altfel s-au limitat la o prezentare in PowerPoint care nu stim cat impact va avea. Dar, mai sunt alte cateva zeci de prezentari, probabil ca Tudorel nu le va prinde pe toate in exercitiul functiunii.

Publicat de Sorin Dumitrascu

Despre penitenciare si justitie

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: