Video | Detinuti-vip in afaceri cu puscariile?!

Video | Deintuti-vip in afaceri cu puscariile?!

Mai apare prin presa si pe sub presurile ANP cate-o informatie despre cum detinuti-vip fac intre timp afaceri cu puscariile si mai si castiga bani. Sigur, nu direct si nu pe fata, dar se intampla.

Poate nu-i nicio jmecherie la mijloc si nu-i motiv de indignare, dar astfel de informatii trebuie verificate, mai ales ca ANP tinde sa le bage sub pres daca se intampla in zona in care varu’ Banuta a lu’ Dobrica inca mai imparateste. E perfect posibil ca sa fie vorba de o operatiune comerciala pur si simplu si sa nu fie una dintre mitele mascate. Chiar si la Poarta Alba s-ar putea lucra cinstit oricat de incredibil ar parea.

Despre mita mascata o sa avem noi in curand ceva informatii si chiar documente de prezentat. Se intampla la Targu Jiu, iar protagonisti sunt tocmai astia care erau categorisiti ca fiind directori de mare treaba si oameni intr-atat de maleabili incat faci ce vrei cu dansii. Se pare ca nea Ion Popescu e intr-atat de maleabil incat chiar si detinutii fac ce vor cu dansul, mai ales ca mai are case in constructie si lucrari in derulare chiar in inima administrativa a penitenciarului.

Publicat de Sorin Dumitrascu

Despre penitenciare si justitie

Un gând despre „Video | Detinuti-vip in afaceri cu puscariile?!

  1. Asteapta si domnul Popescu Nelus un decret ca e foarte suparat in ultima perioada? E trist si se obisnuieste cu parchetul ca are si parchet ctitoria lui numita cladire de birouri.

    Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: