DNA, fara Kovesi

DNA, fara Kovesi

Kovesi nu mai e procuror sef DNA. Curtea Constitutionala a dispus Presedintele a executat. Asa e corect. Chiar si deciziile care nu ne plac trebuie respectate.

Sigur, asta mai da o lovitura DNA, pe langa ceea ce se intampla in procedura parlamentara cu legile justitiei si legislatia penala, dar alta solutie, daca respectam legea, oricum nu era. Pana la urma DNA, daca e o institutie matura, va supravietui schimbarii lui Kovesi. Tudorel s-a apucat deja sa-i caute inlocuitor, era de asteptat sa se miste repede, mai e si Dosarul Belina si mai e si Teldrum de care-ar trebui sa-l scape pe mustacios.

Evident c-o sa incerce sa-l aleaga pe procurorul care pare c-ar accepta dubla comanda, dar la fel de evident e ca n-are nicio garantie ca dupa numiere o sa si raspunda la comenzi, desi o sa aiba grija sa fi unul dintre aia care plang pe la antene si care sigur n-o sa zica nu. Dar, astea sunt regulile jocului si acum cand Tudorel e la carma, ceea ce nu inseamna ca situatia nu poate sa se schimbe in viitorul apropiat.

I-am ascultat si discursul de plecare. N-a fost grozav, s-au simtit emotiile, dar a fost uman. Asta conteaza probabil mai mult pentru cei care raman, mai ales ca atacurile la adresa DNA se vor inteti iar pesedistul care va fi parasutat de Toader in loc va avea grija sa reintoarca DNA la vremurile minunatului PNA din vremea lui Nastase. Se anunta momente grele pentru nasii de pe trenuri si secretarele de primarii. Cineva trebuie sa aiba si dosare de coruptie daca sefii ai mari nu mai vor.

Publicat de Sorin Dumitrascu

Despre penitenciare si justitie

Un gând despre „DNA, fara Kovesi

  1. Grijile lui Gargamel sunt legile justiției, prăduirea penitenciarului Iași și un al treilea mandat pentru Marian de la Slobozia.
    Ale doamnei secretare de la Videle, sunt alocarea a 1000 de jandarmi pentru fi-su lui Bashar al-Assad.

    Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: