Profesorul si tinichigii

Profesorul si tinichigii

Unii se intreaba cum e posibil ca ditamai profesorul de drept si ditamai sinecuristul pesedist pe la Curtea Constitutionala, sa-i lase pe p-afaristii Nicolicea, Iordache et co, sa darame justitia.

Un posibil raspuns si cel mai evident este ca Toader ca persoana nu conteaza prea mult in toata ecuatia salvarii mustaciosului, si ca partidul trebuie sa faca ceea ce aiurica al nostru de la justitie nu intelege si nu se pricepe. Nu conteaza, dar nici nu pot sa-l mazileasca, fiind sustinut de gasca tariceana, de unde si hiperactivarea tinichigiilor dreptului.

Zegrean: Cum a lasat profesorul Tudorel Toader doi autodidacti sa faca cele doua coduri?
Zegrean: Cum a lasat profesorul Tudorel Toader doi autodidacti sa faca cele doua coduri?

Indiferent ce-ar zice domnul Zegrean, asa va fi si s-a vazut deja ca partidul face cu necalificatii ceea ce nea profesoru’ nu e in stare, invatat fiind cu dulcea liniste a sinecurilor de partid. Tudorel Toader nu se descurca in transeele politicii grobiene. Nu ca n-ar incerca, dar se tot impusca in picior de cate ori deschide gura. Parc-ar avea tragaciul legat de limba nea Tudorel asta.

Nici nu-l vad in stare sa duca o contradictie de la un capat la altul pe o tema juridica, atunci cand e contrazis  nefiinnd in stare decat sa dea stangaci din aripa stanga pana cand interlocutorul isi finalizeaza argumentul, dupa care i se intampla frecvent sa se piarda intr-o alta poveste. Nu c-ar fi senil deja, dar omul pur si simplu nu are ce-i trebuie sa fie sluga de partid, oricat s-ar stradui.

Publicat de Sorin Dumitrascu

Despre penitenciare si justitie

2 gânduri despre „Profesorul si tinichigii

  1. Calificatul Zegrean ne-a tăiat salariile la comanda politică a chiorului și ne-a lăsat fără case. Cu ce e mai breaz decât ăștia? Aștept ziua în care gunoiul cunoscut drept CCR se va desființa!

    Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: