In cele din urma si ceva masuri pentru victime

In cele din urma si ceva masuri pentru victime

In cele din urma, Ministerul Justitiei pune in aplicare o serie de obligatii impuse de CEDO in legatura cu victimele infractiunilor. Interesanta comparatia in ceea ce priveste costurile estimate. De cateva sute de ori mai putine resurse alocate pentru victime. 

Proiectul de lege pentru modificarea si completarea Legii nr. 211/2004 privind unele masuri pentru asigurarea protectiei victimelor infractiunilor

In temeiul dispozitiilor art. 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, republicata, Ministerul Justitiei supune dezbaterii publice Proiectul de lege pentru modificarea si completarea Legii nr. 211/2004 privind unele masuri pentru asigurarea protectiei victimelor infractiunilor si expunerea de motive.

Proiect de legeExpunere de motive

Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus dezbaterii pot fi transmise in scris pe adresa Ministerului Justitiei, str. Apolodor, nr.17, sector 5, Bucuresti, pe fax, la nr. 037 204 1195  sau la adresa de e-mail dean@just.ro pana la data de  18.07.2018, inclusiv.

Publicat de Sorin Dumitrascu

Despre penitenciare si justitie

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: