Arhivele instantelor contruite doar pe hartie

Tudorel Toader limiteaza accesul presei in Ministerul Justitiei

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, se plimba prin orasele patriei pentru a gasi o locatie pentru infiintarea/construirea arhivelor instantelor de judecata, deoarece trebuiesc arhivati sute de kilometri de dosare.

Am suspiciunea „rezonabila” ca infiintarea/construirea acestor arhive va avea aceeasi soarta pe care o au penitenciarele pe care le tot construieste Tudorelul Pacalici prin declaratiile de presa.

In ultima declaratie de presa zici ca era fugit de acasa cu banii de sifoane. Umerii lasati, privirea pierduta, iar sacoul atarna pe el de zici ca-l cumparase de la second-hand.

Identificarea unor spatii pentru depozitarea doarelor de la instantele de judecata nu ar trebui sa fie atriburul ministrului Justitiei. Cel mul a unui functionaras ambulant din Ministerul Justitiei.

Ministrul Toader se implica direct pentru ca si-a terminat sarcina lui de ministru: a scos detinutii din puscarii, a subordonat justitia partidului si l-a scapat de puscarie pe baiatul cu hamsterul la gura. Dupa ce va termina si cu identificarea spatiilor pentru arhive, partidul il va pune sa mature si sa stearga praful prin Ministerul Justitiei.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Un gând despre „Arhivele instantelor contruite doar pe hartie

  1. Nu identificăm și noi o persoană capabilă să gestioneze ministerul Justiției, că de păcălici ne-am săturat?

    Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: