Tudorel Toader, ministrul Justitiei, se plimba prin orasele patriei pentru a gasi o locatie pentru infiintarea/construirea arhivelor instantelor de judecata, deoarece trebuiesc arhivati sute de kilometri de dosare.

Am suspiciunea “rezonabila” ca infiintarea/construirea acestor arhive va avea aceeasi soarta pe care o au penitenciarele pe care le tot construieste Tudorelul Pacalici prin declaratiile de presa.

In ultima declaratie de presa zici ca era fugit de acasa cu banii de sifoane. Umerii lasati, privirea pierduta, iar sacoul atarna pe el de zici ca-l cumparase de la second-hand.

Identificarea unor spatii pentru depozitarea doarelor de la instantele de judecata nu ar trebui sa fie atriburul ministrului Justitiei. Cel mul a unui functionaras ambulant din Ministerul Justitiei.

Ministrul Toader se implica direct pentru ca si-a terminat sarcina lui de ministru: a scos detinutii din puscarii, a subordonat justitia partidului si l-a scapat de puscarie pe baiatul cu hamsterul la gura. Dupa ce va termina si cu identificarea spatiilor pentru arhive, partidul il va pune sa mature si sa stearga praful prin Ministerul Justitiei.