Justitie de un umor trist

Justitie de un umor trist

Justitia e subiect de gluma din ce in ce mai des. Tudorel Toader e acuzat ca nu se ocupa si de ingramadeala infractorilor din libertate, iar Liviu Dragnea primeste de la Primaria Jilava cheia inchisorii.

Times New Roman ne anunta ca „afara e mai rau ca-n puscarie! Detinutii eliberati de Tudorel se plang ca e inghesuiala. Nicicum nu e bine pentru acesti infractori! Desi prietenul lor Tudorel Toader ii elibereaza pe banda rulanta, detinutii se plang in continuare de inghesuiala. Pentru ca nu stiu sa traiasca din altceva in afara de furtisaguri, infractorii se inghesuie la furat din casele oamenilor cinstiti, unde se duc de multe ori in grup.”

Din Kamikaze aflam ca Primaria Jilava i-a oferit lui Dragnea cheile inchisorii cu urarea „Bine ai venit in inchisoarea noastra, Liviule!” Mai precizeaza sursa noastra ca „Se pare ca, din cauza emotiilor, Liviu ar fi scapat cheile la dus, ocazie cu care a fost fluierat de toti fanii!” Ceea ce dezaprobam. Asa un stil de umor fiind la fel de penal pe cat cel pe care-l practica Serban Nicolae in direct in Parlament. Dar, mai e putin pana pe 22 iunie, si atunci vedem exact cum sta treaba.

Publicat de Sorin Dumitrascu

Despre penitenciare si justitie

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: