UPDATED Evadare de la Penitenciarul Jilava

Evadare de la Penitenciarul Jilava

Deținutul evadat vineri a fost prins azi în jur de ora 12.00 de catre o echipa a Penitenciarului Jilava in zona magazinului Bucur Obor.

Vineri,  15.06.2018, in jurul orei 10.00, s-a constatat ca detinutul Mogos Aurel, nascut la data de 25.02.1986, condamnat la 5.8 ani pentru furt calificat, regim semideschis, a parasit punctul de lucru AES, situat in Bucuresti, sectorul 5, unde presta activitati lucrative.

Conducerea penitenciarului ne informeaza ca in vederea capturarii detinutului, au fost dispuse masuri specifice in astfel de situatii, respectiv: blocarea cailor de acces– posibile directii de deplasare, alarmarea personalului unitatii, trimiterea, de urgenta, a mai multor echipe de cautare formate din angajati ai Penitenciarului Bucuresti Jilava, precum si cooperarea cu  Inspectoratul de Politie Ilfov, Inspectoratul Judetean de Jandarmi Ilfov, Politia de Frontiera, DGPMB si IPJ Teleorman.

De asemenea, conducerea penitenciarului a dispus demararea unei anchete administrative  care sa analizeze circumstantele care au condus la producerea evenimentului. In cazul in care detineti informatii care ar putea ajuta la identificarea sau capturarea detinutului va rugam sa contactati cea mai apropiata unitate de politie sau sa sunati la numarul de telefon 112. De asemenea, puteti contacta Penitenciarul Bucurestiul Jilava  la telefon:  021 4570182, 021 4570654, 0757087957.

Semnalmente detinut: inaltime: 1,75 m, ochi caprui, par saten intins, constitutie: atletica, fata ovala deschis, ten deschis, semne particulare – tatuaj brat stang, purta un tricou negru, pantaloni trening negri, sapca neagra si pantofi sport tip adidas.

Publicat de Sorin Dumitrascu

Despre penitenciare si justitie

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: