Ion Feodorof si camarila aservita din Penitenciarul Tulcea
Ion Feodorof si camarila aservita din Penitenciarul Tulcea
Podiumul repetentilor la management de penitenciare ramane ocupat cu aceleasi personaje grotesti. Printre ele se numara si Ion Feodorof, penalul de la Penitenciarul Tulcea, care tine mortis sa ne confirme ca este util pentru sistemul penitenciar ca igrasia in baie. Ca el mai e si camarila lui de abuzatori. Sorin Casilov, presedintele Sindicatului Delta Tulcea, confirma existenta neregulilor in Penitenciarul Tulcea. Ba mai mult, colegi (E4), sub anonimat afirma pe site-ul oficial al FSANP ca penalul Feo “este o rusine pentru sistem”.

Servicii penitenciare.info

Aplicarea legii a devenit un deziderat greu de atins in Penitenciarul Tulcea, iar infractorul Feo considera ca respectarea normelor este facultativa. Sorin Casilov confirma ca Feo nu respecta legea. Singura lege pe care o respecta un penal este legea sa: abuzul, combinatiile cu detinutii etc. Tipic infractorilor de drept comun.

Sorin Casilov, presedintele Sindicatului Delta Tulcea, relateaza:Conducerile unor Penitenciare nu fac decat ce li se zice. Incepand de Marti 06/12/2016, o sa va prezint mai multe nereguli privind conducerea noastra: Feodorof Ion (director), Mocanu Valentin (DASDRP), Damian Ionel si Ghiurliuc Marius (sefi servicii). Poate se intampla o minune pana atunci. Ma indoiesc. Cu respect, Sindicatul Delta”

Sorin Casilov, presedintele Sindicatului Delta Tulcea, relateaza: Buna seara.

1) agentii admisi au fost pusi pe functii;

2) O alta problema e un raspuns la o adresa din data 02/11/2016 ,privind comunicarea perioadelor in care un membru a fost ST. fara a beneficia de sporurile aferente. Daca nu ii atrageam atentia d-lui Mocanu ca au trecut mai mult de 30 de zile, probabil nici nu facea raspunsul! Am primit raspunsul, dar fara a cuprinde ce am cerut,fapt pt. care am solicitat din nou sa primim raspunsul adecvat;

3) asa cum spunea “Eu” despre T si M, cunoastem mult mai multe, iar daca conducerea ne va trata in continuare la fel, o sa le fac publice in seriale (sunt prea multe). Nu sunt adeptul pozitiilor de forta,fac doar ce am fost imputernicit (ca sa priceapa toti ,, inteligentii”). Cu respect, Sindicatul Delta”

Advertisements