Chiar asa! Mergem la serviciu sau facem puscarie?!

Chiar asa! Mergem la serviciu sau facem puscarie?!

Colegul Adrian Abalasei profita de linistea asta de sarbatori si lanseaza o intrebare extrem de interesanta: Mergem la serviciu sau facem puscarie?! Si, pentru ca noi avem preocupari mult mai inalte, propune cateva cifre de acolo de unde Politia Penitenciara chiar exista si nu e doar o promisiune perpetua a vreunui Tudorel.

Despre riscuri profesionale si stress la locul de munca, intr-o zi cat se poate de linistita, in care nu uitam ca o mare parte dintre noi sunt la post. AICI detalii.

Chiar asa! Mergem la serviciu sau facem puscarie?!
Chiar asa! Mergem la serviciu sau facem puscarie?!

 

 

Publicat de Sorin Dumitrascu

Despre penitenciare si justitie

3 gânduri despre „Chiar asa! Mergem la serviciu sau facem puscarie?!

  1. Au venit si ne-au saltat colegii de la P.S.B.Rahova ca pe ultimii infractori , au lasat spitalul fara paza , i-au inchis si le-au terfelit reputatia . Antena 1 a hulit Pnt.Rahova numindul „Guantanamo de Romania . Si toate acestea pentru ca nu stiu ce le poate pielea infractorilor si nici cu ce se mananca munca de penitenciare .

    Apreciază

  2. Cu frustrați precum Fulga de la Giurgiu normal ca facem și noi pușcărie. Îmi pare rău că o spun, dar cred ca acest om nu a avut copilărie, eu nu am văzut sa facă un lucru bun pentru cei care,, trag la jug”.
    A …ba da ,a mai făcut un lucru bun același minunat Fulga a interzis agentior din PC1 sa folosească telefoanele personale în timpul serviciului.
    Bravoooo ,uraaaa, ce băiat de treaba !!! De când la pus domnul Popescu la treaba îi tot mai nemulțumit atât el cât și restu vrednici lor de la Giurgiu.

    Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: