Din cauza „la blocaje”, propunem infiintarea unui Secretariat de Stat pentru Penitenciare.

Din cauza "la blocaje", propunem infiintarea unui Secretariat de Stat pentru Penitenciare.

Invocand principiul similitudinii, ar fi oportun sa ii solicitam viitorului prim-ministru al Romaniei, Viorica DANCILA sa infiinteze un Secretariat de Stat pentru Penitenciare, in directa subordonare a domniei sale. Pertinenta solicitarii isi gaseste temei in speranta ca, in felul acesta, se vor rezolva problemele din penitenciare, pe care Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP) le-a inaintat conducerii Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP) si Ministerului Justitiei (MJ).

De ce principiul similitudinii? Pentru ca…

Gabriela FIREA a propus infiintarea la Guvern a unui „Secretariat de Stat Bucuresti” „pentru ca avem foarte multe blocaje, oameni din ministere care franeaza proiectele Capitalei fara nici un motiv real”, dupa cum a declarat chiar doamna primar.

Prea multe blocaje sunt si in sistemul penitenciar, despre care n-ar fi rau sa le scoatem la iveala si sa le trimitem chiar domnului Liviu DRAGNEA sau domnului Calin Popescu TARICEANU pe adresele de la Parlament si de la Partid. N-ar fi rau nici in comunicate de presa sa prezentam blocajele celor doi demnitari.

Ar putea fi sesizate si organele abilitate pentru neglijenta in serviciu, pentru ca sunt prea multe greseli si niciun vinovat!

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: