Sporul de 40% – continuitate – este contestat in unitatile penitenciare

Sporul de 40% - continuitate - este contestat in unitatile penitenciare

Intarziatul OMJ referitor la acordarea sporului de 40% pentru continuitatea la domiciliu este contestat de angajtii din penitenciare din cauza limitarii aplicarii lui numai pentru un lucrator de la evidenta care se ocupa de punerea in libertate a detinutilor si doi lucratori din structura economico-administrativa cu atributii in acest sens.

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP) a trimis observatii, in procesul de consultare, insa Gargamel de la Justitie nu a tinut cont, domnia sa considerand ca cunoaste mult mai bine activitatile din penitenciare ca un profesor batran si expirat care este. Asadar, Gargamel, batranul gropar al Justitiei, provoaca inca o data o stare de neliniste in penitenciare.

Angajatilor de la plutoane, escorte, administrativ, care sunt chemati de acasa sau pe care ii planifica sefii „la permanenta” ce le dam? Le dam batranetea dumitale, Gargamele?

Ba mai mult, aflam de pe www.fsanp.ro ca sporul de 40% pentru continuitate nici nu poate fi pus in plata, fiind niscaiva probleme pe la ordonanta cu salarizarea.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

2 gânduri despre „Sporul de 40% – continuitate – este contestat in unitatile penitenciare

  1. daca se va majora salariul minim pe economie la 1900 lei de la 01.01.2018, se vor mai aplica prevederile prin care se stabileste ca Salariul de functie sa nu fie mai mic decat salariul de baza minim brut pe tara grantat in plata?

    Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: