A fost odata ca-n povesti, a fost ca niciodata…  Aaa, ba nu! E caz real! La Penitenciarul Iasi.

Ieri, 15.11.2017, la Penitenciarul Iasi au fost oficializate doua cununii civile pentru doi detinuti. Numele lor nu ne intereseaza, ci numai subiectul, care pare a fi scos din filmele cu tonti, regizate de nimeni altul decat de regizorul mediocru Marian Pompiliu DIMA.

Statul incurajeaza si protejeaza institutia casatoriei, dar nu cea lovita de penibilul situatiei generate de insusi directorul penitenciarului. S-au terminat problemele in Penitenciarul Iasi, iar Marian Pompiliu DIMA isi consuma energia (pe banii statului) sa faca pe NASUL MARE la detinuti. Mare eveniment, Pompile! Ai luat “Geacpotu”! O sa primesti si 50% majorare salariala ca ai desfasurat lucrari de exceptie. Rusine!

Penibilul locatiei: Fericitul eveniment a avut loc în Popota cadrelor (sala unde servesc masa, de obicei, ofiterii unitatii). Gurile rele spun ca sindicatul nu a fost invitat la petrecere de catre NASUL MARE, care a si aprobat finilor (n.r. detinutilor nuntasi) locatia.

Penibilul situatiei: Unul dintre miri a fost condus catre aleasa inimii de catre cavalerii de onoare: 2 (doi) MASCATI, care au optinut nota 10 la evaluarea de final de an. (Tot gurile rele spun ca treaba asta cu cavalerii este ca recompensa ca sunt foarte bine pregatiti.) Or fi tot mascatii aia de scoteau tabla de pe acoprisuri in plina revolta?

Dorin SCARLII isi cere oficial scuze colegilor din SINDICAT pentru care nu a putut face rost de invitatii la evenimentul NASULUI MARE. Sindicatul Iuris din Penitenciarul Iasi crede ca tinerii casatoriti vor divorta dupa 48 de ore “de intimitate”, deoarece s-au întilnit miresele fata in fata si asta ar aduce ghinion casatoriei.

Dupa petrecere, pentru cei care servesc masa la respectiva popota le uram: “Pofta buna!”

Apropo, domnule Marian Pompiliu DIMA, n-ati urcat cativa detinuti pe acoperisul penitenciarului? Pentru dans, fireste! Poate asa ajungeati director general al Administratiei Nationale a Penitenciarelor, conform traditiei...

P.S. Rade toata unitatea de dumneavoastra, domnule director Marian Pompiliu DIMA.