Circula un zvon fals: „Se modifica legea pensiilor.”

Circula un zvon fals: "Se modifica legea pensiilor."

Circula pe reteaua de socializare Facebook un articol din data de 08.03.2016, in care se face referire la pensiile militarilor, politistilor si angajatilor din penitenciare.

ATENTIE! Zvonul este FALS. Nu mai distribuiti articole care pot impacienta angajatii din penitenciare! Cititi cu atentie articolele si data publicarii acestora inainte de a le distribui!

Pana la acest moment NU EXISTA pericolul modificarii legii pensiilor militarilor, politistilor si angajatilor din penitenciare. In spatiul public (FACEBOOK) circula DOAR zvonuri.

Publicat de Penitenciare INFO

Sindicalist

13 gânduri despre „Circula un zvon fals: „Se modifica legea pensiilor.”

 1. ….cu alte cuvinte voi astia directorii inteligenti si altii ca ei , care gresiti de 69 de ori pe zi numai pentru ca e legea proasta, care indepliniti conditiile si care ati ajuns directori nu pe criterii de pile, coloana vertebrala si numar de neuroni, faceti -va bagajele si dati – i drumul la pensie ! Pana acum ati demonstrat maxim posibil si ati fost foarte buni, unii chiar cu sclipiri de geniu. Aveti potential asta se simte si e sansa vietii voastre , sa aratati si altora, din afara puscariei, ce si cat puteti ! Nu o ratati! Vulpea gestanta a zamislit un mesaj dupa 9 luni ! Daca nu l- ati inteles, cum era de asteptat, vi l-am tradus noi!!!

  Apreciază

 2. Nu e zvon şi nu e fals, a vorbit azi Olguţa la radio că se va umbla la legea pensiilor…speciale, deci ne priveşte! Nu cunosc amănunte, doar s-a făcut vorbire de demnitari, procurori şi piloţi din aviaţia civillă şi de niscai pensioare de până la 45 000! Restul, rămâne de văzut…

  Apreciază

 3. Nici nu mai sti care zvon e fals! Unii zic ca e fals ca nu se modifica legea pensiilor! Cica sa nu plece cei buni la pensie!

  Apreciază

 4. Expert in domeniul imobiliar si în construcții acest d.g. numit Vulpe !! Vorbește lumea ca la Iași nu a fost in stare sa construiască pentru cadre un wc. pt. cadre.

  Apreciază

  1. … in schimb si- a luat revansa hotarat la anp…unde a construit in numai 9 luni ….. un wc cat un mall!

   Apreciază

 5. Dle Presedinte,fiindca va stiu informat(nu mai spun ca sunteti expert in penitenciare si tot ce are legatura cu ele),as dori sa va adresez doua intrebari:1)cine va fi noul dg al anp?2)Fiindca il cunoasteti pe actualul dg de mic copil(dv erati mai mare,adica dga,) nu vi se pare ciudata aceasta pensionare? Adica ,sa nu vrea omul sa fie doctor sau macar chestor si fiind un elitist in bransa si numai 9 luni,ca la sarcina……..parca nu e de bine! Aaaa,mai aveam o intrebare.Am citi interviul dvs si parca s-a omis ceva.Chiar se poate rezolva problema suprapopularii fara consecinte sociale?

  Apreciază

  1. Nu inteleg de ce- l intrebi pe fostul dga despre cine va fi dg.. Nu vad legatura, e depasita intrebarea! Raspunsul se afla la sindicate ptr ca am inteles de la ministrul justitiei ca impreuna cu sindicatele se analizeaza numirea dar propunerea e numai a astora din urma..Oricum, va fi o surpriza …pentru toata lumea!

   Apreciază

 6. Cei care indeplinesc conditiile de pensionare cunosc faptul că in sistem sunt persoane care se consideră atotstiutori … . Nu vă lăsați influențați ca in această perioadă se pensionează „marele luceafăr ” al pușcariilor” !! Individul atât știe să facă să spele putina miseleste !!

  Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: