(PAMFLET) Să vrei aurul și să pierzi și bronzul!

(PAMFLET) Să vrei aurul și să pierzi și bronzul!

Georgică ALEXEEV, directorul Penitenciarului Timișoara, a contestat examenul de director general al Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP) promovat de Dan HALCHIN, directorul Penitenciarului Arad, însă comisia de contestație l-a clasat pe locul al IV-lea.

Podiumul s-a zdruncinat și Georgică a picat

Podiumul de director general a fost ocupat săptămâna trecută și de Georgică ALEXEEV, primind pentru prestația sa medalia de bronz. Azi, în urma contestației a pierdut inclusiv bronzul. Întrebarea e: ”Cum să îți dorești aurul și să pierzi și bronzul?” Răspunsul este rușinos și nu-mi permit să-l dau eu. Vă las pe dumneavoastră.

Susținătorii antibarbă lansează teoria examenului ”politic”

Trestiile cugetătoare ale sistemului penitenciar vorbesc pe la colțurile pușcăriilor că examenul a fost unul ”politic”. Orice minte întreagă ar crede contrariul. Până la urmă… e dreptul fiecăruia să creadă ce vrea. Mulți cred în Dumnezeu, însă nu l-a văzut nimeni.

Dacă era un examen politic, cum s-a întâmplat de fiecare dată în sistemul penitenciar, Dan HALCHIN era (ipotetic) evaluat cu nota 10, iar contracandidații cu nota 6, maxim 7.

Nevaccinații intelectual refuză să accepte un concurs corect, la care toți candidații s-au descurcat aproximativ asemănător, date fiind și notele apropiate ale acestora. Am onoarea de data aceasta sa nu fiu de acord cu simpatizanții acestei teorii a conspirației ”politice”, însă discuția e prea amplă și nu trebuie sa o începem aici.

Mirajul timișorean putea deveni o reală restaurație a dictaturii comuniste

Când îți pierzi dantura și, în schimbul colților, folosești o proteză, este extrem de dificil să muști ciolanul cel mai înalt al sistemului penitenciar. Amenințând în stânga și-n dreapta, tunzând bărbile angajaților și făcând din angajate Ileana Cosânzeana cu părul prins în coc, nu poți să prinzi frâiele sistemului penitenciar. Maria Ghiculeasa nr. 47 nu este accesibilă oricărui înălțător cu apucături comuniste.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Un gând despre „(PAMFLET) Să vrei aurul și să pierzi și bronzul!

  1. Urmatorul pas ideal si corect ar fi, cercetarea si ,,premierea ” cu un dosar penal pentru abuzuri de putere, in serviciu si faptele de coruptie.

    Inclusiv pentru directorul adjunct ( Stefaniță ,, Firicel” Marica) de la SRL Alexeev, pardon, Penitenciarul Timisoara.

    Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: