Vuvuzelele infractrorilor critica programul de guvernare al PNL, capitolul „Politica penitenciara”

Vuvuzelele infractrorilor critica programul de guvernare al PNL, capitolul "Politica penitenciara"

Lautarii si vuvuzelele coruptilor care au transformat cetateanul in victima sigura a infractorilor liberati in baza recursului compensatoriu, au criticat programul de guvernare al PNL, capitolul 4 „Politica penitenciara”. Programul prevede infiintarea a 8000 de noi locuri de cazare pentru detinuti si imbunatatire conditiilor de munca pentru politistii de penitenciare.

Manipulati pe banii si timpul dumneavoastra

Aseara, la postul de televiziune Antena 3, „tenorul” tensionat, arzator de gaz prin platourile televiziunilor de partid ale PSD, erijat in aparator slugarnic al infractorilor cu notorietate, a regurgitat urmatoarea replica:

Doar o minte incetosata crede ca Romania merge spre un gulag. Imi vine sa spun cuvinte urate si grele care nu ma caracterizeaza. (…) Oamenii in secolul acesta nu intra cu prioritate in penitenciare, cu prioritate raman sa-si execute pedepsele in comunitate”, a declarat si Pavel Abraham.

Nici in al 12-lea ceas, PSD nu constientizeaza dezastrul recursului compensatoriu

Mii de detinuti au fost pusi in libertate de catre Guvernul PSD, prin masura recursului compensatoriu. Acestia au facut alte mii de victime. Bezna mintii lui Pavel Abraham, sustinut de prezentatoarea Catalina Porumbel, considera ca violatorii, criminalii, pedofilii si talharii aar trebi sa stea in libertate decat sa fie custodiati in penitenciare, departe de cetateanul platitor de taxe.

Efectele recursului compensatoriu pentru politistii de penitenciare

Cei care bagatelizau si blamau, in trecut, interventia publica a FSANP impotriva masurii recursului compensatoriu, au fost recent martori la modul in care fostul ministru al Justitiei, Tudorel Toader, si-a folosit aberant creierul si a conchis ca sunt prea multi angajati in penitenciaare, raportat la numarul de detinuti custodiati.

Guvernele PSD nu au luat nicio masura buna pentru penitenciare

Niciun ministru al Justitiei din guvernele PSD nu a luat nicio masura sustenabila in ceea ce priveste politica penitenciara. Iordache, Toader, Birchall au fost un dezastru pentru politica penitenciara, subminand conditiile din penitenciare (detentie si de munca) pentru a putea justifica liberarea infractorilor.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: