Directorul Gheorghe Anghel da bir cu fugitii in propria-i puscarie

Directorul Gheorghe Anghel da bir cu fugitii in propria-i puscarie

Directorul Gheorghe Anghel s-a ascuns astazi prin birourile Penitenciarului Gaesti ca sa nu ii fie semnalate de catre presedintele de sindicat problemele cu care se confrunta unitatea. Posibil incident de securitate in biroul DPCT. FSANP a semnalat ultimele greseli ale directorului.

Fugi, Anghele, fugi!

Directorul Penitenciarului Gaesti, Gheorghe Anghel, a fugit din propriul birou si s-a ascuns in birourile penitenciarului de frica sa nu ia decizii vizavi de problemele penitenciarului. Inca de la ora 10:00, cand in unitate a intrat presedintele Sindicatului Lucratorilor din Penitenciarul Gaesti, Nicolae Banu, directorul Gheorghe Anghel a dispus lucratorilor din compartimentul secretariat sa nu ii spuna liderului de sindicat unde se va ascunde.

Maturitatea unui director „competent”: Joaca „De-a v-ati ascunselea”

Joaca „De-a v-ati ascunselea” practicata, astazi, la Penitenciarul Gaesti demonstreaza maturitatea directorului Gheorghe Anghel. Avand in vedere ca Gheorghe Anghel s-a ascuns in puscarie, presedintele de sindicat a apelat la dispeceratul unitatii pentru a-l gasi pe directorul ascuns.

Lucratorul de la dispecerat nu l-a gasit, facand afirmatia comica care-l arunca in penibil pe Gheorghe Anghel: „Este de negasit!”

Intrebat fiind lucratorul din postul de control nr. 1 (acces penitenciar) daca domnul director Gheorghe Anghel a parasit unitatea, acesta a afirmat ca NU.

Joaca directorului, de rasul detinutilor

Detinutii care faceau curatenie in curtea penitenciarului au aflat ca directorul se ascunde de presedintele de sindicat. Razand, acestia „l-au dat in primire” pe director ca se ascunde in biroul DPCT.

Posibil incident de securitate in biroul DPCT

Afland de la detinuti ca directorul Gheorghe Anghel se ascundee in biroul DPCT, liderul de sindicat s-a dus sa vorbeasca cu acesta. A batut politicos la usa biroului DPCT, insa, desi se auzeau voci inauntru, nu a raspuns nimeni.

Dupa cateva insistente la usa, domnul Banu Nicolae a deschis usa biroului DPCT, iar in interior se afla: doamna ofiter DPCT (rosie la fata, ramasa fara reactie), directorul Gheorghe Anghel, care vorbea la telefonul mobil si o angajata de la biroul evidenta detinuti care este moasa copilului directorului.

In interiorul biroului DPCT se vehiculeaza documente clasificate, fiind interzis accesul angajatilor cu telefon mobil cu camera video. Ba mai mult, accesul oricarui alt lucrator in interiorul biroului DPCT este restrictionat. Prezenta directorului CU TELEFONUL MOBIL, dar si a lucratorului de la evidenta, in biroul DPCT poate aduce atingere securitatii informatiilor clasificate gestionate de ofiterul DPCT.

O verificare din partea DPCT-ANP ar fi oportuna, mai ales ca la nivelul penitenciarului se intampla frecvent incalcari flagrante ale regulamentelor interne, evadari repetate si alte activitati care exced cadrului legal.

Ba mai mult, doamna ofiter DPCT a iesit afara din birou si i-a lasat inauntru pe domnul Gheorghe Anghel si pe lucratorul de la evidenta deetinuti. Informatiile clasificate au ramas pe „maini bune” (neprotejate).

Uitand ca in biroul DPCT accesul cu telefon mobil este interzis, dar si ca a lasat nesupravegheate alte persoane in biroul unde se gestioneaza informatii clasificate, doamna ofiter DPCT a iesit afara dupa domnul Gheorghe Banu si a avut urmatorul discurs:

Ofiter DPCT: „Se asteapta sa se spuna DA cand bati la cineva la usa!”

Lider de sindicat: „Ar ar fi trebuit sa imi raspundeti la batutul la usa!”

Ascuns si de propria secretara

In jurul orei 15:45, directorul Gheorghe Anghel se afla in biroul personal, insa tot indisponibil. Situatia este de-un penibil iesit din comun. Frica de raspundere si lipsa unor solutii la problemele semnalate de reprezentantii angajatilor escaladeaza la Penitenciarul Gaesti. Asteptam ca Administratia Nationala a Penitenciarelor sa ia masuri impotriva directorilor care se ascund dupa fraza: „A zis sa nu fie deranjat ca semneaza mapa.”.

 

 

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

2 gânduri despre „Directorul Gheorghe Anghel da bir cu fugitii in propria-i puscarie

  1. Ca la poarta alba ăia din pc2 fac selfie iar proștii nu au voie cu telefoane nici macar la spitalul civil… clanurile lui apostol banuta fac bani din piatra seaca… combinațiile miliției se pe la postul 6 nu se mai văd…

    Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: