Detinutul evadat de la Penitenciarul Gaesti a fost prins

Detinutul evadat de la Penitenciarul Gaesti a fost prins

Detinutul de la Penitenciarul Gaesti, care a parasit un punct de lucru din Baleni, a fost capturat de catre lucratori din cadrul Politiei Dambovita, in localitatea Comisani, la aproximativ 10 Km, de locul unde isi desfasura activitatea.

Un detinut a evadat de la Penitenciarul Gaesti

In data de 18.06.2019, in jurul pranzului, s-a constatat lipsa unui detinut, ce apartine Penitenciarului Gaesti. Detinutul a parasit un punct de lucru din zona Baleni – Sarbi. Conducerea penitenciarului nu cunoaste motivele acestei evadari.

Un director preocupat de afaceri personale

Cand directorrul penitenciarului este procupat de afaceri personale, folosind cu buna stiinta bunurile penitenciarului ca si cum ar fi personale, siguranta penitenciarului si motivarea angajatilor scad. Am semnalat in repetate randuri abuzurile directorului cu atitudine de mahala, insa nici pana in prezent nu s-a luat nicio masura.

Penitenciarul Gaesti se remarca numai in sens negativ

Va lua ANP masuri?

Asteptam ca ANP sa ia masuri de remediere a problemelor de la Penitenciarul Gaesti, altfel Federatia Sindicatelor din Adminsitratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP) va solicita Ministerului Justitiei sa trimita corpul de control la Penitenciarul Gaesti.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: