Ultraje | In lipsa solutiilor din partea ANP, angajatii sunt pe cont propriu

Ultraje | In lipsa solutiilor din partea ANP, angajatii sunt pe cont propriu

In anul 2018, Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP) a semnalat in repetate randuri lipsa masurilor din partea ANP si MJ pentru contracararea fenomenului ultrajelor din penitenciare, insa nici pana in prezent nu s-a luat nicio masura.

Angajatii sunt pe cont propriu

Pentru ca legea nu ne protejeaza impotriva agresiunilor tot mai dese din partea detinutilor, angajatii au inceput sa se organizeze si sa invete, pe cont propriu, tehnici de autoaparare. Un coleg de-ai nostri mi-a scris in privat:

”Numele meu este Nicu Dragne, sunt antrenor de Kickboxing si am in plan sa demarez un proiect privindu-i strict pe voi, colegii din Penitenciare, anume „Tactica Autoapararii in fata agresorului”, proiect la care va participa si domnul Catalin VLAD, expert in Jiu Jitsu Brazilian.

Prima editie a proiectului se va desfasura intr un weekend din luna iulie {inca nu am stabilit care}, pt a va face o idee, antrenamentele se vor desfasura pe parcursul a 2 zile (sambata&duminica), 2 stagii de pregatire /minim 2 ore/stagiu.
*Tehnica de aparare si contraatac
*Imobiliare si conducere dirijata(tehnici reale nu povestile din manualele noastre)
*Proiectari si fixari
*Lupta din picioare(stand up)

In primul rand, as vrea sa stiu daca sunt colegi interesati avand in vedere ca suntem expusi tot mai mult ultrajelor in ultimul timp…”

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

2 gânduri despre „Ultraje | In lipsa solutiilor din partea ANP, angajatii sunt pe cont propriu

  1. Există și un memoriu făcut de judecătorii de supraveghere de la penitenciare cu privire la considerarea ca foarte gravă a abaterii disciplinare constând în atitudine necuviincioasă, dar nu s-a produs nicio modificare a legii 254. De modificare a codului penal, nici atât…

    Apreciază

    1. Urat o sa fie ca hotul va da in judecata pentru cea mai mica vanataie care i-ar putea aparea cand te aperi de el, ca-i permite permisiva lege. Si daca gaseste procurorul si judecatorul empatic ajungi sa faci sant mergand la instante. Pe banii tai, ca hotul e transportat gratis, are avocat gratis…

      Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: