Pe final de mandat, Marian Dobrica s-a ales cu o noua plangere. Inselaciune…

https://penitenciareinfo.files.wordpress.com/2019/04/adresa-fsanp-ilegalitati-transport-marian-dobrica-slobozia.pdf

Pe final de mandat de director general al Adminstratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP), Marian Dobrica s-a ales cu o noua sesizare. Acesta este acuzat de abuz in serviciu si inselaciune, chiar daca, incepand cu data de 8 mai 2019, nu va mai fi directorul general al ANP. 

I-am facut o promisiune de care m-am tinut de cuvant

Acum aproximativ un an, i-am promis lui Marian Dobrica ca orice ilegalitate sau greseala pe care le va savarsi si despre care voi afla, voi sesiza organele judiciare competente si orice institutie a statului capabila sa sanctioneze sau sa indrepte situatia.

Marian Dobrica acuzat de abuz in serviciu si inselaciune

Incepand cu anul 2018 si pana in prezent, Marian Dobrica, in mod ilegal si abuziv, foloseste, fara drept, in calitatea de director general al Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP) autoturismul institutiei pentru transportul zilnic al acestuia de la domiciliu (municipiul Slobozia) la sediul Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP).

Pe final de mandat, Marian Dobrica s-a ales cu o noua plangere. Inselaciune...
Pe final de mandat, Marian Dobrica s-a ales cu o noua plangere. Inselaciune…

Pentru ca avea nevoie de sofer pentru ruta Slobozia – Bucuresti si retur, Marian Dobrica, prin prezentarea ca adevarata a unei fapte mincinoase, a detasat pe domnul Vasile Oancea (conducator auto) de la Penitenciarul Slobozia la Baza de Aprovizionare Gospodarire si Reparatii Bucuresti (BAGR).

Vor urma noi sesizari…

Noi fapte ale lui Marian Dobrica vor iesi la suprafata, dupa plecarea acestuia din ANP. Istoria demonstreaza ca mizeriile de sub pres vor iesi la suprafata. Asa s-a intamplat si in cazul fostilor directori generali (e.g. C.C. Bejan). Diferenta este ca, in cazul lui Marian Dobrica, plangeri si sesizari vor exista si dupa plecarea acestuia (8 mai 2019).

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Un gând despre „Pe final de mandat, Marian Dobrica s-a ales cu o noua plangere. Inselaciune…

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: