(VIDEO) Sa nu cumva sa te lovesti, Dobrica, Dobrica!

(VIDEO) Sa nu cumva sa te lovesti, Dobrica, Dobrica!

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a fost revocat/si-a dat demisia. Experienta ne spune ca dupa plecarea ministrului Justitiei pleaca si directorul general al Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP).

Ascensiunea lui Marian Dobrica

Marian Dobrica a ajuns director general al ANP, dupa o serie de minciuni aruncate in urechea batranului sinecurist Tudorel Toader. Minciunile l-au vizat pe fostul director general adjunct al ANP, Dan Halchin, cel care urma sa fie numit director general, dupa pensionarea lui Marius Vulpe.

Cariera lui Marian Dobrica

Ajuns director general prin minciuna, Marian Dobrica, nu a dat dovada de profesionalism in exercitarea functiei. Din contra, cu un orgoliu de om mediocru, Marian Dobrica a inlaturat din preajma lui orice angajat capabil, de frica sa nu ii ia locul. Rezultatul?! Sistemul penitenciar este, la momentul actual, in colaps.

Singurele obiective ale lui Marian Dobrica au fost: 1. sa-si faca fiul ofiter, 2. sa-si faca sotia ofiter. In rest nimic. A delegat de frica tot ce se putea delega. Ba mai mult a delegat si sarcini care nu trebuiau delegate. Asa procedeaza mediocrii incapabili: FUGA DE RASPUNDERE.

Caderea lui Marian Dobrica

Sfarsitul lui Marian Dobrica este aproape. Deja se simte mirosul caderii lui. Situatia conjuncturala il determina sa isi arate si mai mult caracterul. Negru la trup, negru la suflet… Inca nu este constient ca va lasa in urma lui un copil care va culege toate fructele produse de semintele semanate de tatal sau (un mediocru).

Sa nu cumva sa te lovesti, Dobrica, Dobrica!

Am un mesaj pentru forma de viata de la Slobozia, nevertebratul care arde gazu’ la ANP: ”Sa nu cumva sa te lovesti, Dobrica, Dobrica!”

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

2 gânduri despre „(VIDEO) Sa nu cumva sa te lovesti, Dobrica, Dobrica!

    1. Ce sa conducă? El nu a fost in stare sa condica bine când era la butoane, dar acum când e la Slobozia?!

      Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: