Tudorel Toader si-a dat demisia!

Tudorel Toader si-a dat demisia!

Tudorel Toader si-a dat demisia in urma unei auto(i)evaluari. Urmeaza schimbari in penitenciare. Va urma si (i)evaluarea lui Marian Dobrica.

Orgoliul sau frica

Ce va invinge in cazul lui Marian Dobrica? Va functiona instictul de conservare in cazul directorului general? Instinct de conservare versus vanitate… Cunoscand personajul, e greu sa te pronunti acum.  Ii este prea frica sa plece singur.

La ce a demonstrat in ultimul an, as paria pe orgoliul lui Marian Dobrica. A pus in pericol soarta sistemului penitenciar din cauza orgoliului. Lipsa profesionalismului si incapatanarea de om prost nu isi au locul in Maria Ghiculeasa (sediul ANP!). Va sta la ANP pana va fi gonit ca un caine maidanez?

Tinicheaua de coada

Daca nu va pleca cat de cat onorabil, Marian Dobrica ii va lasa fiului sau tinicheaua de coada. Juniorul va fi aratat cu degetul ca fiul unui director general incompetent, slugarnic si orgolios. Orice greseala va face in cariera sa de ofiter de penitenciare se va lovi de replica: „Esti destept ca ta-tau!”.

Bugetul ANP – rezultatul profesionalismului directorului general

Bugetul ANP este rezultatul mediocritatii lui Marian Dobrica. Ca un nespecialist mediocru, Marian Dobrica nu a stiut sa intocmeasca bugetul ANP, iar rezultatul il simt toti angajatii din penitenciare: NU SUNT BANI!

Sfarsit!

Directorul general, Marian Dobrica, in abulia lui devenita deja emblematica, rataceste intre demisie si demitere.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

4 gânduri despre „Tudorel Toader si-a dat demisia!

  1. Îl cunosc bine pe acest gunoi, nu va pleca decât cu un șut în cur, e prea încleștat de ciolan, ca orice parvenit, pentru a pleca de bunăvoie, oricum, legal ar fi trebuit să plece cu muuult timp în urmă.

    Apreciază

    1. Deci ! In sediul central a fost introdus alcool, pe fondul neglijentei un detinut a ajuns la jilava beat, are raport de incident iar nimeni nu stie nimic :))))

      Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: