Penitenciarul Targsor | Vanatoarea agentilor prin metoda cainelui care invata mersul pe burta

Penitenciarul Targsor | Vanatoarea agentilor prin metoda cainelui care invata mersul pe burta

Mesaj pentru un ofiter parvenit, suferind de sindromul „vanatoarea subalternilor prin metoda târâș prin iarba”, folosindu-se de „talentul câinelui care invata mersul pe burtă”.

5 ofiteri, la ora 5

In data de 29.03.2019, in jurul orei 05:00, la Penitenciarul de Femei Targsorul Nou, un grup de 5 (cinci) ofiteri au efectuat un control ale carui obiective au fost trasate de directorul adjunct siguranta si regim penitenciar in ziua precedenta. Nu intram in detalii, obiectivele de control nu fac obiectul sindicatelor, ci numai mediocritatea daunatoare a unui dintre ofiterii din echipa de 5.

Ana Bostina, comportament nedeontologic, neprofesional

Pe sectia E6, ofiterul Ana Bostina a gasit o patura pe scaunul supraveghetorului care ascundea gaurile si rupturile captuselei scaunului respectiv. Suparata pe acea patura, doamna Ana Bostina a inceput sa tipe la domnisoara agent supraveghetor, aruncand patura pe jos.

Unele voci mai rele spun ca si-ar fi inchipuit ca patura respectiva ar fi putut fi folosita pentru aceleasi activitati extra-profesionale pe care Ana Bostina le facea pe vremea cand era sef de sectie pe E2 si ramanea seara peste program, pana la ora 02:00 noaptea, incuiata in birou cu directorul adjunct siguranta si regim penitenciar al unitatii.

Triumful parvenitismului impotriva profesionalismului

Pe vremea cand era agent supraveghetor, doamna Ana Bostina i-a dat bani unei detinute (pe nume Coculeana) si a trimis-o de pe sectie sa-i cumpere inghetata de la magazinul unitatii. Evident ca la acea vreme evenimentul s-a auzit in toata unitatea, iar colegii au ras de ea, devenind exemplul: ”Asa, NU!”.

O alta bravura a doamnei Ana Bostina, tot pe vremea cand era agent supraveghetor, a fost surprinderea ei in postul de control nr. 2, plecata fiind de pe sectie, cu cheile la ea, fara a fi inlocuita, motivand ca ii venise foame.

Un ofiter frustrat pune accentul pe aparente si imagine, nu pe rezultatul activitatii sale profesionale, pe care colegii o banuiesc ca n-o prea intelege, deoarece nu se remarca cu nimic din punct de vedere profesional, dar, in schimb, atrage atentia agentilor sa ii vorbeasca intr-o maniera anume, pentru a nu-i leza imaginea de ofiter, care-a uitat c-a fost agent.

Ana Bostina, ascunsa prin iarba intru eficienta controlului inopinat

Cred ca desteptaciunea i-a luat mintile doamnei Ana Bostina, de a ajuns sa se ascunda prin boscheti si prin iarba ca sa-si suprinda colegii impotriva carora avea banuiala ca ar dormi in timpul serviciului.

Ana Bostina suspecteaza supraveghetoarele ca dorm noapte, in timpul serviciului, deoarece, pe vremea cand era agent supraveghetor aceasta dormea in birou. Zic gurile rele…

In timpul controlului doamna Ana Bostina si-a pierdut busola de a luat-o prin iarba si prin boscheti, altfel nimic nu-i poate justifica atitudinea si comportamentul din timpul controlului. E totusi ofiter si ar trebui sa fie un exemplu pentru subalterni…

Un control profesionist nu se face târâș prin iarba, uzand de „talentul cainelui care invata mersul pe burtă”.

Sinucidere profesionala, pe mana altuia

Avem convingerea ca, pe doamna Ana Bostina, inca o mai tin balamalele sa ne demonstreze ca este o persoana rationala, altfel vom fi nevoiti sa reactionam. Din experienta spun ca, pe termen mediu si lung, domnia sa va avea de suferit daca nu inceteaza cu o asemenea atitudine si cu un asemenea comportament.

Acestea sunt doar unele dintre informatiile pe care le avem despre doamna Ana Bostina. „Vanatoarea” colegilor se purta pe vremuri. Ar trebui sa aiba grija doamna Ana Bostina ca din vanator ar putea ajunge vanat!

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

10 gânduri despre „Penitenciarul Targsor | Vanatoarea agentilor prin metoda cainelui care invata mersul pe burta

 1. Nu este un caz singular si la braila ,in decursul anilor ne-am confruntat cu „opinii” ,ale unor ofiteri facuti tot la „apelul bocancilor …

  Apreciază

 2. Toți smecherii ăștia de duzină și piloși se duc spre instituții slabe. Caută sa se impună în locuri vulnerabile.
  Dacă sunt asa de profesioniști de ce nu merg la Penitenciare mari cu probleme.?

  Apreciază

 3. Atenției la grade se pare ca nu stie nici macar cum se pun gradele pe uniformă

  Apreciază

 4. E așa de profesionistă că la ultima tragere ar fi luat gradele invers. Cineva a atras atenția profesionistei.
  Asa vorbește lumea.

  Apreciază

 5. Nu este vorba de ” bazat ” treaba este că suntem oameni și respectul trebuie să fie reciproc.

  Apreciază

 6. D na B(editat admin) e bazată pt. că sotul e mare „specialist” în echipa dg.
  Să fie sanatos bătranul BOSTINĂ( cine stie – cunoaste) că ia aranjat bine pe NEPOȚEII.

  Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: