Toader si Dobrica taie banii elevilor si studentilor din scolile penitenciare

Toader si Dobrica taie banii elevilor si studentilor din scolile penitenciare

In anul 2019, Tudorel Toader, ministrul Justitiei si Marian Dobrica, directorul general al Administratiei Nationale a Penitenciarelor, taie banii elevilor si studentilor din institutiile de invatamant penitenciare.

Exista bani pentru detinuti, dar nu pentru elevi si studenti

Elevilor Scolii Nationale de Pregatire a Agentilor de Penitenciare de la Targu Ocna (SNPAP Tg. Ocna) si studentilor Academiei de Politie „A. I. Cuza” – arma Penitenciare li se vor taia fondurile de bani destinate acestora in anul 2019.

Lui Tudorel Toader si lui Marian Dobrica li se pare normal sa iei banii din bugetul elevilor si studentilor si sa ii dai detinutilor.

Sunt curios daca Marian Dobrica va face acelasi lucru cand va termina Academia de Polititie – arma Penitenciare, fiul sau, Dobrica Junior… Evident ca NU. La Famiglia este pe primul loc.

Situatia critica din 2009 revine!

In anul 2009, elevii si studentii au fost incadrati pe posturi mult mai tarziu, deoarece nu existau bani in buget. O situatie similara este si acum, in anul 2019. Exista riscul ca elevii si studentii sa nu poata fi incadrati pe posturi, la terminarea institutiilor de invatamant, din cauza unui buget extrem de sarac pentru penitenciare.

70 de milioane de lei pentru detinuti, 0 lei pentru elevi si studenti

Se anunta despagubiri pentru detinuti in valoare de 70 de milioane de lei, insa nu gasim cateva sute de mii de lei pentru promotia 2019 de elevi si studenti. Cata nepasare pentru propriii angajati/colegi! Rusine, Toader! Rusine, Dobrica!

FSANP va reactiona!

Federatia Sindicatelor sin Administratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP) nu este de acord cu decizia ministrului Justitiei si directorului general al ANP si va reactiona in consecinta. Avem deficit de personal acut, siguranta personalului este afectata de aceasta situatie. Nu putem tolera acutizarea acestui fenomen. Cerem responsabilitate din partea factorului decizional! 

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

3 gânduri despre „Toader si Dobrica taie banii elevilor si studentilor din scolile penitenciare

  1. Un zvon tot mai ”insistent”:vor sa nu mai plateasca orele suplimentare???Pana acum-sanchi!nu era Buget?!Acum nu sunt bani?!Astia isi bat joc de noi???Pentru banditi,sunt bani???Credeam ca Pruna e anatema prostiei si ignorantei vis-a-vis de personal;Gargamel a intrecut-o!

    Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: