Clanurile mafiote conduc Penitenciarul Targu-Jiu

Clanurile mafiote conduc Penitenciarul Targu-Jiu

Penitenciarul Targu-Jiu este condus de clanurile mafiote. Acest lucru o demonstreaza lipsa de reactie a conducerii unitatii fata de amenintarile, jignirile interlopului Muntean Alexe Catalin la adresa celor 20 de agenti in timpul perchezitiei din data de 13.02.2019.

Conducerea Penitenciarului Targu-Jiu este depasita de situatie

Nu este prima data cand angajati ai penitenciarului reclama ca interlopii au pus stapanire pe puscarie, amenintand, santajand personalul din sectorul operativ. Conducerea unitatii (Ion Popescu – director si Teodor Iancu – director adjunct) nu iau nicio masura de contracarare a fenomenului care a acaparat penitenciarul, coborand siguranta personalului la cote minime.

ANP incurajeaza si recompenseaza incompetentii

In ciuda faptului ca asupra conducerii unitatii planeaza suspiciuni de coruptie si intelegeri cu detinutii (mafiotii judetului Gorj) in detrimentul sigurantei angajatilor, Administratia Nationala a Penitenciarelor (ANP) a recompensat cu majorari salariale de pana la 50% factorii decidenti din Penitenciarul Targu-Jiu.

De unde aceasta frica de detinut?

Sefii penitenciarului devin surzi la injuraturile, amenintarile detinutilor catre agentii operativi, muti cand vine vorba sa informeze organele abilitate si forurile superioare de conducere si impotenti in luarea masurilor legale care se impun.

Interlopul Muntean Alexe Catalin a amenintat si injurat agentii. Seful de tura a devenit surdo-mut. N-a auzit si n-a vazut nimic.

In data de 13.02.2019, inainte de a se intra la apelul de dimineata, s-a efectuat o actiune de perchezitie la doua camere de detinere pe sectia 1 din Penitenciarul Targu-Jiu.

Dupa terminarea perchezitie corporale a detinutilor si a camerelor de detinere, la intrarea in camera a acestora, sub supravegherea continua a sefului de echipa – sef tura subcomisar Bogdan Popa si a sefului de schimb Gabriel Evulescu, interlopul Muntean Alexe Catalin, condamnat pentru santaj, la pedeapsa de aproximativ 4 ani, a iesit din camera de detinere si, in dreptul usii, pe hol, a injurat intrun mod destul de trivial si a amenintat pe cei 20 agenti care se aflau pe holul sectiei.

Seful de echipa – sef tura subcomisar de penitenciare Bogdan Popa si seful de schimb Gabriel Evulescu s-au facut ca n-aud injuriile si amenintarile, desi cei doi se aflau langa usa camerei de detinere, cu 2 studente practicante de la Academia de Politie „A.I. Cuza”

Ce ar putea sa invete cele doua studente de la Bogdan Popa si de la Gabriel Evulescu? Frica, oportunism, lipsa de curaj si de demnitate.

Agentii aflati pe holul sectiei au intocmit 10 note de informare catre directorul unitatii si cu privire la cele intamplate.

De ce agentii au avut curajul sa semnaleze, iar „ditamai” seful de tura nu?

Ar putea fi vorba de favorizarea infractorului?

Perchezitia s-a desfasurat fara camera video si fara ca agentii supraveghetori de pe sectie sa aiba bodycam-urile pornite.

Nici un supraveghetor de pe sectie nu a scris despre incident, desi se aflau la usa camerei de detinere, unde interlopul Muntean Alexe Catalin, condamnat pentru santaj, amenita si injura agentii care au efectuat perchezitia camerei si perchezitia corporala a detinutului mai sus amintit.

P.S.

Acelasi detinut (Muntean Alexe Catalin), in trecut, dupa ce s-a liberat, a revenit la poarta penitenciarului si a amenintat ca agreseaza un angajat, in timpul serviciului.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

10 gânduri despre „Clanurile mafiote conduc Penitenciarul Targu-Jiu

 1. E șmecherie la pușcăria asta … e pe principiul SRL … Iancu și Popescu cei mai tari … când e vreo problema fug primi…
  Suntem buni doar când prezintă bilanțul ca citesc și ei niște cifre … in rest D-zeu cu mila !!!
  Sunt atât de buni ca ANP ii premiază aproape in fiecare trimestru …

  Apreciază

 2. Atât seful de tura cât și șeful de schimb au făcut rapoarte în momentul ieșiri de la percheziție. Raportul de incident asupra deținutului este făcut de șeful de schimb.

  Apreciază

 3. Maine e bilant la tirgu jiu o sa minta seful de ingheata apele, asa cum da bine de ani de zile numai minciuni speram sa vina Simescu comunistul nelipsit de la bilanturi

  Apreciază

 4. Cu o zi înainte au venit țiganii sa taie un agent la poartă ca a facut raport de pedepsire unui cioroi care îl injurase pe agent. Polica a zis că e de vină agentu ca hotu era consătean cu Polica și mai repara cîte un BMW pe la cumnatu și socru lu domn derector pe la servis auto al lor

  Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: