Sinecuri pentru fii, neveste si rude

Sinecuri pentru fii, neveste si rude

Tudorel Toader si-a angajat finul, Alexandru Popica Loghin, la Ministerul Justitiei (MJ), intr-o functie asimilata judecatorilor si procurorilor (magistrat asimilat). 

Angajarea fiilor

Tudorel Toader si-a angajat, anul trecut, fiul ca asistent la Universitatea A.I. Cuza din Iasi.

Marian Dobrica „a batatorit calea” fiului sau spre Academia de Politie „A.I Cuza” – arma Penitenciare, picand la testarea psihologica, cu ajutorul pionului cordunean, peste 60% dintre candidati.

Angajarea sotiilor

In trecutul recent, actualul ministru, pe vremea cand ocupa functia de judecator CCR, si-a ajutat nevasta sa promoveze in functii din care incaseaza sume de bani greu de numarat.

Anul acesta, nevasta lui Marian Dobrica – director imputernicit al Administratiei Nationale a Penitenciarelor – „a promovat” (cu ajutor) examenul de ofiter economist. “Fericiti cei saraci cu duhul, ca a lor este imparatia cerurilor” (Matei 5, 3) – spun aceste cuvinte ortodoxe. (Sarac cu duhul = lipsit de inteligenta, de spirit; prost.) Voci din Slobozia spun ca nevasta Ciulinului de Baragan are duhul atat de sarac, incat va mosteni intraga imparatie a cerurilor.

Acesta este statul de drept pe care-l promoveaza cei de la putere

In timp ce angajatul din penitenciare isi pune speranta in corectitudinea concursurilor, sprand ca va promova dupa ce se pregateste ani de zile, copii, nevestele si rudele sinecuristilor primesc gratis sinecuri de la tatii lor tinuti in functie de infractorii care conduc Romania.

In timp ce Tudorel Toader se lupta cu asa-zisul Stat Paralel, distrugand statul de drept, noi sinecuristi apar peste noapte. Noii sinecuristi sunt odraslele vechilor sinecuristi, care odata ajunsi in noile functii vor abuza de ele, asa cum au facut tatii, sotii si nasii lor.

Frimituri pentru popor

In timp ce-si angajeaza rudele in functii bine platite (peste 14.000 de lei/luna – finul lui Tudorel), noua ne arunca asa-zise cresteri salariale in valoare de 200 – 500 de lei, care sunt anulate de inflatie si de cresterea costului cosului zilnic de consum.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

3 gânduri despre „Sinecuri pentru fii, neveste si rude

  1. Raspunsul este ascuns in titlul articolului tau.
    Pune intrebari corecte si descoperi cine a rescris proiectul de modificare al Legii 293.

    Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: