Majorarea salariala egala cu rata inflatiei

Majorarea salariala egala cu rata inflatiei

Sorin Dumitrascu, presedintele Federatiei Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP) este de parere ca ”acea 1/4 din diferenta de pana la coeficientul din grila aplicabila in 2022” – majorarea salariala din 2019, este ”egala cu rata inflatiei”.

Cresterea salariala este, practic, anulata

Potrivit lui Sorin Dumitrascu, majorarea salariului angajatilor din penitenciare este practic anulata de rata inflatiei, pe care Banca Nationala a Romaniei (BNR) a prognozat-o la 3,5% pentru finalul acestui an.

Vor simti angajatii majorarea salariala?

Intrebarea care se pune in penitenciare este daca angajatii vor simti cu adevarat in buzunarele lor aceasta majorare salariala. In curand organizatiile sndicale vor solicita o simulare a salariilor majorate conform proiectului de OUG.

FSANP cere acordarea majorarilor fara restrictiile din OUG

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP) a solicitat ministrului Finantelor Publice, Orlando Teorodovici o dezbatere publica privind Proiectul de OUG privind instituirea unor măsuri în domeniul investițiilor publice și a unor măsuri fiscal-bugetare, modificarea și completarea unor acte normative și prorogarea unor termene.

Ba mai mult, FSANP a transmis MFP si observatii de modificare a Proiectului.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: