Victimizarea vinovatilor la concursul pentru ofiter achizitii

Victimizarea vinovatilor la concursul pentru ofiter achizitii

La articolul anterior, numita Andreea Vlaicu – pseudonim – a incercat, intr-un comentariu sa explice ca lucrurile au decurs normal la proba de calculator la concursul pentru postul de ofiter achizitii din unitatile penitenciare, organizat la BAGR.

Incompetenta nu are scuze, iar vinovatii pentru asemenea greseli nu ar mai trebui sa faca parte niciodata din vreo comisie de concurs. Cariera angajatilor din penitenciare reprezinta unua dintre cele mai importante prioritati.

Incompetenta nu are scuze.

Este intolerabil sa treci cu vederea greseli de asemenea fel! Administratia Nationala a Penitenciarelor (ANP) ar trebui sa se sesizeze din oficiu si sa faca verificari pentru a evita, cel putin pentru viitor, ca asemenea greseli sa se mai intample.

Iata ce spune numita Andreea Vlaicu:

„Inainte de a improsca cu noroi am trei intrebari la dumneavoastra: 1. Au fost intrebati cei de la DMRU – ANP de ce au fortat ca peste 80 de candidati sa sustina proba la pc in doua zile si tot in acest interval sa se si afiseze rezultatele?
2. Reprezentantii sindicali prezenti ce v-au comunicat?
3. Ce subiecte puteau fi date la nivel I de cunoastere a utilizarii calculatoarelor incat sa sperie candidatii? Dumneavoastra banuiec ca le-ati vazut intre timp.
Va rugam sa postati sau sa ne oferiti link sa vedem si noi ceilalti ce subiecte a putut da comusia aceasta, nu de alta dar sa ne punem si noi la curent sa stim ce e de facut pe viitor. Multumim anticipat si asteptam raspunsuri la cele mentionate.”

Noi nu improscam cu noroi, doamna Vlaicu. Noi scoatem noroiul la lumina pentru ca responsabilii sa faca curatenie. Nu dati vine pe cei care semnaleaza greseli! Invinovatiti-i pe cei care le comit! Sunt destinele colegilor in joc.

Cine raspunde pentru erori?

Nimeni. ANP-ul va acoperi urmele. Mizeaza pe faptul ca niciun candidat nu se tine de capul vinovatilor pana la final. Are experienta o au de partea sa.

Marian Dobrica este incapabil si impotent sa rezolve problema. O va pasa (delega) cuiva de la DMRU. Acel „cuiva” va concluziona ca „NU AU EXISTAT PROBLEME” la concursul de ofiter achizitii.

Repet, concluzia va fi cea din paragraful anterior, pentru ca NICIUN CANDIDAT nu va merge pana la capat in aflarea adevarului intru rezolvarea problemei.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

2 gânduri despre „Victimizarea vinovatilor la concursul pentru ofiter achizitii

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: