Probleme grave la concursul de ofiter achizitii – proba de calulator

Probleme grave la concursul de ofiter achizitii - proba de calulator

Azi, 13.12.2018, zi cu ghinion pentru candidatii care au participat la proba de calculator pentru concursul de ofiter achizitii din unitatile penitenciare. Din 85 de candidati, 37 au fost respinsi. Candidatii reclama probleme foarte grave la proba de calculator.

Candidatii acuza ca subiectele au depasit ca nivel de dificultate, nivelul I, fapt ce contravine actelor normative care reglementeaza organizarea concursurilor in sistemul penitenciar.

O alta nemultumire a candidatilor a fost ca ofiterul IT a incercat un asa-zis program in timpul probei de concurs, exact pe timpul alocat rezolvarii subiectelor.

Rezultatul probei de concurs a fost afisat la ora 22:00, iar urmatoarea proba se va desfasura maine, in jurul pranzului. Practic candidatii declarati respinsi au fost nevoiti sa mai ramana inca o zi in Bucuresti, pe timpul, stresul si cheltuiala lor, iar cei care au plecat acasa le e va fi foarte greu sa ajunga la urmatoarea proba.

Scuza este ca presedinte al comisiei de concurs este celebrul director al Penitenciarului Spital Rahova-  Vasile Georgescu. Inca o data, acest domn demonstreaza ca FSANP are dreptate cand il acuza de incompetenta.

Sfatuim pe toti candidatii declarati „respins” sa depuna plangeri si contestatii si sa declare cat mai amanuntit in acestea ceea ce s-a intamplat la acest concurs.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

6 gânduri despre „Probleme grave la concursul de ofiter achizitii – proba de calulator

 1. Buna seara! Si eu am fost respinsa! Intradevar subiectele au fost mult prea multe pentru timpul alocat si au fost subiecte destul de dificile! Nu ma asteptam la asa ceva!

  Apreciază

 2. Probleme si absurditati în cerinte si conditii la toate concursurile sunt de cand sau deblocat posturile .Exemple nenumarate.Cerinte :probe calculator la posturi de executie ca instalator, tamplar ,sofer ,etc dar o proba de lucru nu si asa au fost angajati it-isti si nu meseriasi sau tamplari de termopane în loc de tamplari adevarati. Sau fise medicale pentru salariati civili care lucreaza în sistem desi au fise medicale facute la angajare ba mai mult uni au medic de familie ,medicul de unitate care le deschide acea fisa si le cunoaste tot istoricul medical si tot el o închide .Cat despre competenta, tot salariati civili au fost pusi sa plateasca taxe pentru examinarea psihologica desi în lege spune clar „toti angajati si rudele acestora de gradul 1 sunt scutite de la plata taxei daca fac dovada ca lucreaza sau au lucrat în sistemul penitenciar”Exemple ar mai fi si pot fi observate usor din cerinte ,subiectele de la concursuri etc

  Apreciază

 3. Inainte de a improsca cu noroi am trei intrebari la dumneavoastra: 1. Au fost intrebati cei de la DMRU – ANP de ce au fortat ca peste 80 de candidati sa sustina proba la pc in doua zile si tot in acest interval sa se si afiseze rezultatele?
  2. Reprezentantii sindicali prezenti ce v-au comunicat?
  3. Ce subiecte puteau fi date la nivel I de cunoastere a utilizarii calculatoarelor incat sa sperie candidatii? Dumneavoastra banuiec ca le-ati vazut intre timp.
  Va rugam sa postati sau sa ne oferiti link sa vedem si noi ceilalti ce subiecte a putut da comusia aceasta, nu de alta dar sa ne punem si noi la curent sa stim ce e de facut pe viitor. Multumim anticipat si asteptam raspunsuri la cele mentionate .

  Apreciază

  1. Ce va mai place sa va victimizați când gresiti!

   Faceți-va treaba!

   V-ati învățat sa va plângeți când va critica sindicatele.

   Au fost atâtea concursuri anul acesta, cum se face ca doar pe acesta l-am criticat?!

   Deveniți profesioniști, așa cum va credeți!

   Apreciază

 4. Sunt unul dintre concurentii respinsi…intradevar subiectele au avut un grad de dificultate foarte ridicat(peste nivel 1zic eu,dar asta o poate confirma un specialit it),au trecut practic cei care lucreaza zilnic cu offiice 2013 si win 10(eu din pacate lucrez pe versiuni mult mai vechi care nu prea se aseamana)iar timpul a fost foarte scurt.
  In rest nimic de obiectat.

  Apreciază

 5. Pe candidatii declarati „respins” la probele de calculator, ii rog sa ma contacteze pentru a le oferi sprijinul in formularea contestatiei/reclamatiei.

  Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: