Azi, 13.12.2018, zi cu ghinion pentru candidatii care au participat la proba de calculator pentru concursul de ofiter achizitii din unitatile penitenciare. Din 85 de candidati, 37 au fost respinsi. Candidatii reclama probleme foarte grave la proba de calculator.

Candidatii acuza ca subiectele au depasit ca nivel de dificultate, nivelul I, fapt ce contravine actelor normative care reglementeaza organizarea concursurilor in sistemul penitenciar.

O alta nemultumire a candidatilor a fost ca ofiterul IT a incercat un asa-zis program in timpul probei de concurs, exact pe timpul alocat rezolvarii subiectelor.

Rezultatul probei de concurs a fost afisat la ora 22:00, iar urmatoarea proba se va desfasura maine, in jurul pranzului. Practic candidatii declarati respinsi au fost nevoiti sa mai ramana inca o zi in Bucuresti, pe timpul, stresul si cheltuiala lor, iar cei care au plecat acasa le e va fi foarte greu sa ajunga la urmatoarea proba.

Scuza este ca presedinte al comisiei de concurs este celebrul director al Penitenciarului Spital Rahova-  Vasile Georgescu. Inca o data, acest domn demonstreaza ca FSANP are dreptate cand il acuza de incompetenta.

Sfatuim pe toti candidatii declarati “respins” sa depuna plangeri si contestatii si sa declare cat mai amanuntit in acestea ceea ce s-a intamplat la acest concurs.