„Elevul” lui Tudorel Toader terorizeaza orasul Constanta

"Elevul" lui Tudorel Toader terorizeaza orasul Constanta

Eugen Batala, detinutul liberat din penitenciar in baza recursului compensatoriu al lui Tudorel Toader, ministrul Justiei, terorizeaza cetatenii orasului Constanta. Cine va plati pentru aceste nenorociri?

Presa constanteana il catalogheaza pe fostul detinut liberat din penitenciar ca fiind unul periculos. Acesta este autorul mai multor infractiuni savarsite impotriva cetatenilor din Constanta, printre care: amenintari cu moartea, cu incendierea unor persoane, ultraj, talharie, loviri.

Eugen Batala da in cap oamenilor pe strada si ii ameninta ca le da foc.

Cine va plati pentru ca Tudorel Toader si parlamentarii PSD i-au dat drumul pe strazi acestui infractor periculos?

Liviu Dragnea isi va cere scuze victimelor acestui infractor periculos, asa cum si-a cerut scuze miilor de infractori din puscarii?

Daca Tudorel Toader si parlamentarii PSD nu ar fi pervertit Legea recursului compensatoriu, acum Eugen Batala era in puscarie, iar victimele lui se bucurau acum de protectie ca cetateni liberi, platitori de taxe si impozite.

„Traiasca recursul compensatoriu. Intr-o tara civilizata, acest gunoi era demult condamnat la ani grei de „puscaraie”!” – scrie un comentator la articolul din cotidianul Replica. 

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

4 gânduri despre „„Elevul” lui Tudorel Toader terorizeaza orasul Constanta

 1. Domnule Presedinte,doresc prin acest comentariu sa aduc la cunostinta tuturor AGENTILOR DE PENITENCIARE , ca astazi , a luat fiinta Asociatia Nationala a Agentilor dIn Penitenciare (in urma intalnirii a unui nr. de 18 agenti ,din unitati diferite, fiecare avand delegatie din partea altor agenti, din unitatile din care proveneau reprezentantii,in total 1843 de semnaturi),documentele de infiintare fiind depuse astazi la instanta .Nu ne.am dorit acest lucru,avem incredere in organizatiile sindicale,dar acesti ofiteri care fac proiecte de legi si lovesc in ultimul an prin toate actiunile lor in corpul agentilor,consideram ca au depasit limita bunului simt.Nu dorim sa ne erijem in organizatie sindicala,doar in asociatie profesionala,care impreuna cu sindicatele sa poata apara drepturile celor multi(a se vedea citatul lui………LAPUSNEANU VODA,,,,,dc ei considera agentii prosti si slab pregatiti).Vrem sa le atragem de pe acum atentia acestor specialisti in munca de penitenciar, ca imediat dupa dobandirea personalitatii juridice de catre aceasta asociatie vom sesiza organizatiile sindicale si apoi organele abilitate pentru respectarea regulamentelor in vigoare privind planificarea agentilor in serviciu ,respectiv:
  -daca regulamentul prevede doi agenti in P.C.(BARBAT SI FEMEIE),asa sa fie intocmita planificarea
  -daca regulamentul prevede 2-3-4 agenti pe sectia de detinere , asa sa fie intocmita planificarea
  -daca regulamentul prevede 4 agenti la 3 posture de paza , asa sa fie intocmita planificarea (un agent nu e robot sa stea 12 h in postul de paza,e om,dar acesti ofiteri au uitat asta)
  ACESTE EXEMPLE SUNT FOARTE MULTE SI LE VOM ENUMERA CURAND PE TOATE
  .Agentii asa „inapoiati”cum sunt considerati de aceasta GASCA de ofiteri muncesc pentru cat ar trebui sa munceasca 2-3 persoane conform prevederilor in vigoare,in timp ce dumnealor au nevoie de inca ‘N’ agenti sa le faca cafeaua,planificarea,etc,etc.
  Avem agenti in sistem care au ajuns ofiteri si isi fac datoria cu brio chiar pe functii de conducere si coordonare.Aceasta GASCA de lasi lovind doar in agenti , insa ii intrebam ce se fac cu acei ofiteri din sursa externa veniti pe pile in sistem,sunt mai buni decat un agent cu experienta,pentru ca ei avand prima incadrare ca ofiter,”maine ” pot fi DIRECTORI sau DIRECTORI GENERALI?Asa s-a ales praful de acest sistem,in care peste 50% din functiile de conducere din unitati sunt ocupate de „ofiteri” veniti din sursa externa,printre care unii injura si blameaza agentii,desii unii dintre acei agenti cand au plecat la scoala aveau deja o faculate facuta la zi in centre universitare mari din tara.
  Nu dorim o dezbinare in acest sistem pe corpuri de agenti si ofiteri intrucat exista foarte multi ofiteri cu adevarat profesionisti care stiu sa fie oameni inainte de a fi sefi,care au inteles ca respectul ca SEF le este oferit de funcia detinuta , dar respectul ca OM trebuie sa il castige de la subordonati.
  Vom conacta TOATE organizatiile sindicale dupa dobandirea personalitatii juridice si in acel moment vom publica statutul si obiectivele asociatiei,care va avea filiale in toate unitatile penitenciare.
  In incheiere rugam aceasta GASCA sa isi revizuiasca atitudinea intrucat va porni un tavalug si vor vedea in strada mii de oameni cati nu au fost niciodata la actiunile organizate pana acum,care vor remedia aceste nedreptati , insa atunci va fi prea tarziu pentru o conciliere…..

  Apreciat de 1 persoană

  1. Un ofițer trebuie să fie și un gentleman și să-și apere subordonații, în caz contrar e doar un derbedeu cu epoleți. Asta ne învățau la Academie, nu știu ce le mai spun acum…

   Apreciază

 2. Nu suntem o țară civilizată, suntem țara în care Batală, prietenul lui Jiji Becali, își face de cap cu complicitatea lui TwooDorel!

  Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: