Masura birocratica ineficienta: Cabinetele medicale sunt mutate la penitenciarele spital

Masura birocratica ineficienta: Cabinetele medicale sunt mutate la penitenciarele spital

Tudorel Toader a mutat in mod netransparent cabinetele medicale din structura organizatorica a penitenciarelor in subordinea Penitenciarelor Spital. Federatia Sindicatelor din Adminsitratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP) considera ca, trecerea cabinetelor medicale din penitenciare, va afecta in mod negativ activitatea personalului medical.

”Astazi am semnat Ordinul MJ pentru trecerea cabinetelor medicale de unitate, precum si a personalului incadrat in aceste cabinete, in structura organizatorica a penitenciarelor-spital. Aceasta modificare de natura organizatorica este de natura sa permita imbunatatirea asistentei medicale pentru persoanele private de libertate.”, a declarat ministrul infractorilor, Tudorel Toader pe reteaua de socializare Facebook.

Se pare ca Tudorel Toader a ales calea Facebook-ului pentru a face publice deciziile si masurile proaste pe care le ia in calitatea sa de ministru al Justitiei. Probabil ca asa respecta domnia sa principiul transparentei decizionale.

Transferul coordonarii cabinetelor medicale de la penitenciare la spitalele penitenciar reprezinta o masura birocratica ineficienta, care dovadeste ca sistemul penitenciar este condus de amatori iresponsabili si incompetenti.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

3 gânduri despre „Masura birocratica ineficienta: Cabinetele medicale sunt mutate la penitenciarele spital

  1. Nu cred ca are cum sa fie mai bine. Ba din contra, cabinetele medicale vor fi copilul cu 2 randuri de moase(sefi si in penitenciare si in penitenciarele spital) dar cu buricul netaiat(nici putinul pe care il au acum nu il vor mai avea, fiecare structura conducatoare va astepta…poate, poate le da celalalt).

    Apreciat de 1 persoană

  2. Asta inseamna ca din punct de vedere organizatoric, un medic sau asistent medical de la la o unitate penitenciara din Craiova, Tg Jiu sau Severin sunt subordonati organizatoric Spitalului Colibasi banuiesc. Si intr-un caz banal: daca ar avea nevoie urgent de o adeverinta de angajat, de unde vor ridica acea adeverinta? Dau o fuga la Colibasi ? Sau asteapta 30 de zile pana ajunge „urgent” acea adeverinta….
    Intrebam si eu…

    Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: