Recursul compensatoriu. Pervertirea unei masuri gandite prost

Recursul compensatoriu. Pervertirea unei masuri gandite prost

Recursul compensatoriu (zile castig pentru infractori) a fost o masura gandita prost de Raluca Pruna, pervertita de Tudorel Toader intru interesele personale ale infractorilor de partid, cu consecinte grave asupra sigurantei cetateanului.

Tudorel Toader acuza guvernul tehnocrat, in speta pe Raluca Pruna, ca ar fi initiat acest proiect, iar fosta ministresa afirma ca actualul ministru, pe care-l catalogheaza „profesorul”, „las” si „fara curajul asumarii responsabilitatii” , ar fi putut sa-l retraga  daca-l considera un proiect prost.

Raluca Pruna declara ca proiectul domniei sale prevedea 3 zile castig pentru 30 de zile consecutive executate in conditii improprii, nu 6, asa cum este in acest moment. O alta prevedere viza ca spatii neconforme de referinta doar camerele, nu intreaga sectie sau cladire, cum a stabilit Tudorel Toader.

Ambii ministru au ajuns sa „se bata” pe Facebook in replici, dupa ce unul dintre ei a pervertit un proiect nascut prost. Atat le-a mai ramas, dupa ce detinutii se plimba liberi pe strazile patriei si savarsesc noi infractiuni cu violenta.

Amintim ca recursul compensatoriu este o masura devastatoare pentru societate si nu rezolva deloc problema supraaglomerarii din penitenciare.

Pe Facebook am vazut ca intitulatul „profesorul” (T. Toader) va reveni cu exemple pentru a demonstra a cui este vina liberarii detinutilor din penitenciare inainte de termen. Sper sa dea in vileag si scopul pentru care a pervertit acel proiect. Parsiv cum este, nu o va face.

Apropo, de victime nu zice niciunul nimic?

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: