Telefoane si droguri in penitenciare

Telefoane si droguri in penitenciare

De la inceputul anului 2018 si pana in luna octombrie au fost descoperite asupra detinutilor un numar de 2000 de telefoane mobile, 2346 cartele SIM si 157 de substante susceptibile a fi stupefiante. Numarul obiectelor interzise, introduse in locurile de detinere este cu mult mai mare in realitate.

Propurorii sanctioneaza foarte greu persoanele care au intentia de a introduce telefoane mobile in penitenciare in scopul folosirii acestora de catre detinuti. Rareori vezi cate-un apartinator condamnat penal pentru introducerea in penitenciare a telefoanelor ori cartelelor SIM sau a celor care au intentia de a le introduce si sunt descoperiti de angajatii penitenciarului.

Tot in penitenciare, de la inceputul anului si pana in luna octombrie au fost descoperite 2346 de cartele SIM, dintre care 467 inainte de a intra in posesia detinutilor.

In ceea ce priveste introducerea de substante interzise (droguri) in penitenciare, de la inceputul anului curent si pana in luna octombrie au fost descoperite in penitenciare 157 de substante susceptibile a fi stupefiante.

Numarul telefoanelor si drogurilor in penitenciare este mult mai mare. Cifrele aratate sunt cele descoperite, numarul celor nedescoperite fiind mult mai mare.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: