Tudorel Toader ramane la Justitie

Tudorel Toader ramane la Justitie

Azi, PSD-ul a anuntat remanieri de ministri din Guvernul Dancila. Printre cei remaniabili se vehicula, zilele trecute, si numele ministrului Justitiei, Tudorel Toader. Acesta a facut si declaratii publice legate de o posibila remaniere.

N-a fost sa fie. Vom continua actiunile sindicale pe care le-am inceput. Daca, in cei aproximativ doi ani de cand este la conducerea Ministerului Justitiei, Tudorel Toader nu ne-a convins ca ar fi capabil sa rezolve vreo problema din sistemul penitenciar, nici de acum incolo nu ii acordam mari credite.

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP) i-a semnalat prin intermediul comisiei mixte de dialog social 49 de probleme majore din sistemul penitenciar. Cate probleme credeti ca a rezolvat? NICIUNA.

Din mass-media am aflat ca nici profesorii de la Universitatea Alexandru Ioan Cuza nu il vor inapoi. Motivul ar fi ca i-a facaut de ras din cauza prestatiei sale ca ministru al infractorilor. Nici noi nu-l vrem, dar… E posibil sa fi negociat vreo amnistie sau gratiere pentru a-si salva seful mustacios.

Se zvoneste ca C.P. Tariceanu l-a sustinut pentru a nu fi remaniat, cu toate ca lui L. Dragnea ii este antipatic batranelul de la Justitie.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Un gând despre „Tudorel Toader ramane la Justitie

  1. Antipatic pe dracu! Unde găsește o slugă mai slinoasă ca ăsta? Nici la el în partid, Iordache și Nicolicea sunt pistoale cu apă pe lângă parșivul ăsta uns cu toate alifiile!

    Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: