Tudorel Toader ramane la Justitie

Tudorel Toader ramane la Justitie

Azi, PSD-ul a anuntat remanieri de ministri din Guvernul Dancila. Printre cei remaniabili se vehicula, zilele trecute, si numele ministrului Justitiei, Tudorel Toader. Acesta a facut si declaratii publice legate de o posibila remaniere.

N-a fost sa fie. Vom continua actiunile sindicale pe care le-am inceput. Daca, in cei aproximativ doi ani de cand este la conducerea Ministerului Justitiei, Tudorel Toader nu ne-a convins ca ar fi capabil sa rezolve vreo problema din sistemul penitenciar, nici de acum incolo nu ii acordam mari credite.

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP) i-a semnalat prin intermediul comisiei mixte de dialog social 49 de probleme majore din sistemul penitenciar. Cate probleme credeti ca a rezolvat? NICIUNA.

Din mass-media am aflat ca nici profesorii de la Universitatea Alexandru Ioan Cuza nu il vor inapoi. Motivul ar fi ca i-a facaut de ras din cauza prestatiei sale ca ministru al infractorilor. Nici noi nu-l vrem, dar… E posibil sa fi negociat vreo amnistie sau gratiere pentru a-si salva seful mustacios.

Se zvoneste ca C.P. Tariceanu l-a sustinut pentru a nu fi remaniat, cu toate ca lui L. Dragnea ii este antipatic batranelul de la Justitie.

One thought on “Tudorel Toader ramane la Justitie”

  1. Antipatic pe dracu! Unde găsește o slugă mai slinoasă ca ăsta? Nici la el în partid, Iordache și Nicolicea sunt pistoale cu apă pe lângă parșivul ăsta uns cu toate alifiile!

    Like

Comments are closed.