Agenti umiliti de ofiteri in fata detinutior

Agenti umiliti de ofiteri in fata detinutior

La Penitenciarul Iasi exista situatia penibila ca un ofiter sa umileasca agentii in fata detinutilor. Nevertebratul care arde gazul de pomana al Penitenciarului Iasi are, din pacate, functie de conducere. O rusine!

Situatia a devenit emblematica pe plan local, insa noi am vrut sa facem din el un caz celebru pentru ca nu este singular. In fiecare penitenciar exista cate un ins din asta orfan de inteligenta care isi umileste subordonatii in fata detinutilor.

La Penitenciarul Iasi, prostia sefuletului necunoscator de pravile de penitenciar depaseste prin spontaneitate si inedit limitele penibilului. Ghidat dupa logica sistemica: „Sa nu il suparam pe domnul detinut!”, sefuletul necunoscator al normelor a dispus ca un detinut sa incalce legea, chiar daca agentul i-a interzis detinutului sa o incalce.

Detinutii profita de slabiciunea sefului necunoscator, iar agentii isi pierd autoritatea. Ba mai mult, tot la Penitenciarul Iasi, a devenit o practica ca rapoartele de incident ale detinutilor sa fie clasate de catre comisia de disciplina, iar cercetarea faptelor ilegale ale detinutilor a devenit doar o activitate formala.

Doamna Cristina Dumitran, intr-o zi, nu departe de aceasta, in care va semnalez public ca sunteti incompetenta, veti da „SARUT MANA!” detinutilor.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

7 gânduri despre „Agenti umiliti de ofiteri in fata detinutior

 1. Există o specie de impostori care sufocă funcţiile publice !

  – Dumitran Cristina, comisarul grobian ostil democrației, yoghina care reprezintă cu succes Spirala MISA de la Costineşti. Pe doamna Cristina a recomandat-o ANP.-ul la Iaşi, ca expert în Yoga cu pisici. Real acest personaj grobian ostil democrației este oaia neagră a ANP.-ului , ce confirmă falimentul sistemului.
  – Chilug Liviu , comisarul izmenar !! „soţia” unui dictator
  Primul lucru la care renunţă un om obişnuit care intră în clubul izmenarilor este demnitatea.
  Ca să înţelegem profilul izmenarului, să ne uitam la şeful lui suprem, fiorosul general Izmeană VULPE MARIUS.

  Apreciază

 2. În cazul asta, ar trebui să veniți și pe la Brăila, sa vedeți aici ce bune practici sunt. Aici, din păcate, situația sta invers. Agenții sunt cei care au o mare durere în pix, sfidează deciziile factorilor de conducere, iar pe nimeni nu pare sa ii intereseze… din cauza conducerii slab manageriate de acest director împuternicit la apelul bocancilor, cu zero experienta în domeniul pazei și al managementul penitenciar. Dați cu subiect și predicat ce s-a întâmplat la Iași.

  Apreciază

  1. Iasiul nu e singura unitate.

   Ar trebui sa dați numele celor care se comporta in felul insului șef de la Penitenciarul Iași.

   Apreciază

 3. Rapoartele se claseaza uneori deoarece Jud. de supraveghere nu este schimbat conform legii iar unii dintre ei sunt vesnici lucratori in unitatile penitenciare.Astfel, se infiripeaza legaturi (sufletesti, gen : mamica mea, taticu’ meu, boss, sefu’ etc) intre Jud si ppl.Ca sa nu mai spun ca ii si invata (uneori) cum sa atace rapoartele sau sa dea lucratorul in judecata (se transforma in avocat, consilier, etc).Mizerii !!!

  Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: