Marian Dobrica nu e in stare sa repare nici liftul din ANP

Marian Dobrica nu e in stare sa repare nici liftul din ANP

De o saptamana liftul din Administratia Nationala a Penitenciarelor (ANP) nu functioneaza. Cineva i-ar spune aceasta problema directorului general Marian Dobrica, dar cu totii stiu ca ignorantul nu are capacitatea sa rezolve nici macar aceasta problema. Asa ca liftul asteapta sa se repare de la sine.

Angajatii din ANP m-au rugat azi sa facem ceva ca liftul ANP-ului sa poata fi reparat. Le-am sugerat sa mearga la Marian Dobrica si sa-i semnaleze problema. Surpriza! Colegii nostri din ANP mi-au zambit si au spus: „Nu e in stare, domnule, nici de liftul asta! Ne ducem degeaba la el.” 

Pentru cine nu stie, cladirea ANP este prevazuta cu doua lifturi. Unul dintre cele doua nu functioneaza de la inceputul mandatului de director general a lui Marian Dobrica. Cu timpul a cedat si al doilea.

Ala mic si negru nu foloseste liftul. La cat e de mic si la propriu si la figurat, nici liftul nu pleaca cu el.

P.S. 

Am semnalat problema liftului din ANP ca sa scot in evidenta ca Marian Dobrica nu este in stare sa rezolve nicio problema, oricat de marunta ar fi ea.

P.P.S

Ma intreaba colegii daca Marian Dobrica a fost umilit de portarul Parlamentului. DA, ESTE ADEVARAT. Articolul nu este pamflet. Marian Dobrica chiar a fost umilit de portarul Parlamentului.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

2 gânduri despre „Marian Dobrica nu e in stare sa repare nici liftul din ANP

  1. Ba fraților, Dobrica -nedobrica, lifturi -lifturica, haideți sa l mai ignoram pe asta mic și negru cum se spune mai nou și sa ne ocupam de problemele reale. Știm cu toții , și nu este vreo excepție Dobrica , ca cei din fruntea aparatelor centrale , fie el chiar și anp, sunt numiți și susținuți politic.urmeaza sa ne fie plafonate sporurile la 30%, militarii sa primească sprijin pt locuința , iar noi ne chinuim sa scoatem un statut , care, părerea mea , nu ne cam ajuta decât denumirea.nu avem ținuta , nu avem condiții , inca facem pipi la pet in foișor,fisele posturilor nu mai corespund realității, intr o unitate se ia praf , in alta nu. Nu reușim sa ne luam concedii sa decontam odata contravaloarea plătită , pentru ca se dau libere cu carul sa nu se plătească orele suplimentare.credeti ca ma doare pe mn in cot de liftul din clădirea anp???aloooo???sau ca lui Dobrica nu i s a deschis USA de la guvern?ma doare la basca…pe mn ma doare de mine , de faptul ca lucrez singur pe secție cu 250 ppl la regim închis, da…de faptul ca șefii mei stau 24 /24 pe camere și la prima greșeală in comisia de disciplina, da…de faptul ca nu mi am putut duce anul acesta , ca și anul trecut, copilul in concediu.de Dobrica … sa fie sănătos , dar nu este decât o părticică din cei care contribuie la traiul meu…

    Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: