De o saptamana liftul din Administratia Nationala a Penitenciarelor (ANP) nu functioneaza. Cineva i-ar spune aceasta problema directorului general Marian Dobrica, dar cu totii stiu ca ignorantul nu are capacitatea sa rezolve nici macar aceasta problema. Asa ca liftul asteapta sa se repare de la sine.

Angajatii din ANP m-au rugat azi sa facem ceva ca liftul ANP-ului sa poata fi reparat. Le-am sugerat sa mearga la Marian Dobrica si sa-i semnaleze problema. Surpriza! Colegii nostri din ANP mi-au zambit si au spus: “Nu e in stare, domnule, nici de liftul asta! Ne ducem degeaba la el.” 

Pentru cine nu stie, cladirea ANP este prevazuta cu doua lifturi. Unul dintre cele doua nu functioneaza de la inceputul mandatului de director general a lui Marian Dobrica. Cu timpul a cedat si al doilea.

Ala mic si negru nu foloseste liftul. La cat e de mic si la propriu si la figurat, nici liftul nu pleaca cu el.

P.S. 

Am semnalat problema liftului din ANP ca sa scot in evidenta ca Marian Dobrica nu este in stare sa rezolve nicio problema, oricat de marunta ar fi ea.

P.P.S

Ma intreaba colegii daca Marian Dobrica a fost umilit de portarul Parlamentului. DA, ESTE ADEVARAT. Articolul nu este pamflet. Marian Dobrica chiar a fost umilit de portarul Parlamentului.