Marian Dobrica umilit de portarul Parlamentului

Marian Dobrica umilit de portarul Parlamentului

Ieri, directorul general al Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP), Marian Dobrica, a fost umilit in Parlament de secretarul de stat Mariana Mot. Azi, seful penitenciarelor a fost umilit de portarul Parlamentului. Marian Dobrica a trecut de la starea de umil la starea de umilit.

Azi a fost a doua zi consecutiva de negociere a Statutului politistului de penitenciare in comisiile reunite (juridica si de aparare) din Senatul Romaniei. Din cauza unor probleme personale ale presedintelui Comisiei de Aparare, discutarea restului de amendamente la Statutul politistului de penitenciare a fost amanata pentru saptamana viitoare (luni).

Pentru ca nu a fost suficienta umilinta de ieri a lui Marian Dobrica, cand a fost amenintat de secretarul de stat Mariana Mot ca sa aiba grija ce vorbeste ca este ”vremelnic in functie” si nu are ”mandat” de la Tudorel Toader sa aiba opinii personale, azi, directorul general al ANP nu a fost lasat de portar sa intre in Parlament.

O fi auzit si portarul de la Parlament ca Marian Dobrica este vremelnic in functia de director general, ori ca o ocupa ilegal si l-a sters de pe lista de participanti la negocierile Statutului politistului de penitenciare.

N-ar fi fost o pierdere pentru sistemul penitenciar daca Marian Dobrica n-ar fi participat, pentru ca singura lui replica ar fi fost: “Pledam pentru mentinerea textului initial.”Atat avea mandat de la Tudorel Toader.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

2 gânduri despre „Marian Dobrica umilit de portarul Parlamentului

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: